חומרים:
4 נתחי פילה של מוסר
1/4 כוס שמן זית
20 גרם חמאה
לרוטב:
2 עגבניות אדומות ורכות
גבעול בזיליקום
גבעול טימין
2 שיני שום
100 גרם זיתים שחורים ללא גלעינים
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
להוסיף מרכיבים לפי הסדר הבא לסיר קטן:
4 כפות שמן זית, שום כתוש, עגבניות ללא קליפה חתוכות גם לקוביות, טימין ובזיליקום.
לבשל במשך 10 דקות על אש קטנה.
להעביר את תכולת הסיר במסננת (לא בבלנדר).
להוסיף יין לבן וזיתים שחורים ולהביא לרתיחה.
פלפל ומלח – לפי הטעם.
לסגור את הדגים בשמן זית וחמאה במחבת חמה.
להעביר את הדגים לתבנית מצופה נייר כסף לתנור מחומם מראש בחום 250 מעלות ל- 10 דקות.
להגיש את הדגים יחד עם הרוטב.