טונה אדומה או דג חרב ברוטב חמוץ מתוק

חומרים ל- 4 מנות:1/2 ק"ג פילה חרב או טונה2.5 כפות חמאה או 1/4 כוס שמן זית1/2 כפית שום כתוש1/2 פלפל אדום חתוך לפרוסות דקות1/2 פלפל ירוק חתוך לפרוסות דקותגזר קטן חתוך לפרוסות דקותבצל קטן חתוך1/4 כוס צימוקים1/4 כוס קוביות אננס1/4 כוס יין אדום מתוקכף סוכרקורט פלפל, קורט מלח1/2 כפית פלפל שטה גרוס3 כפות רוטב סויהכפית אבקת מרק אופן ההכנה:מטגנים את הדג חצי טיגון ומניחים בצד. מטגנים את כל הירקות עם השום הכתוש כ- 2 דקות. מוסיפים את התבלינים היבשים ומערבבים. מוסיפים את רוטב הסויה והיין האדום. מכניסים את הדג לרוטב לבישול עוד לכ- 10 דקות. מגישים.

חומרים ל- 4 מנות:
1/2 ק"ג פילה חרב או טונה
2.5 כפות חמאה או 1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית שום כתוש
1/2 פלפל אדום חתוך לפרוסות דקות
1/2 פלפל ירוק חתוך לפרוסות דקות
גזר קטן חתוך לפרוסות דקות
בצל קטן חתוך
1/4 כוס צימוקים
1/4 כוס קוביות אננס
1/4 כוס יין אדום מתוק
כף סוכר
קורט פלפל, קורט מלח
1/2 כפית פלפל שטה גרוס
3 כפות רוטב סויה
כפית אבקת מרק

אופן ההכנה:
מטגנים את הדג חצי טיגון ומניחים בצד.
מטגנים את כל הירקות עם השום הכתוש כ- 2 דקות.
מוסיפים את התבלינים היבשים ומערבבים.
מוסיפים את רוטב הסויה והיין האדום.
מכניסים את הדג לרוטב לבישול עוד לכ- 10 דקות.
מגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר