חומרים ל- 4 מנות:
1/2 ק"ג פילה חרב או טונה
2.5 כפות חמאה או 1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית שום כתוש
1/2 פלפל אדום חתוך לפרוסות דקות
1/2 פלפל ירוק חתוך לפרוסות דקות
גזר קטן חתוך לפרוסות דקות
בצל קטן חתוך
1/4 כוס צימוקים
1/4 כוס קוביות אננס
1/4 כוס יין אדום מתוק
כף סוכר
קורט פלפל, קורט מלח
1/2 כפית פלפל שטה גרוס
3 כפות רוטב סויה
כפית אבקת מרק
אופן ההכנה:
מטגנים את הדג חצי טיגון ומניחים בצד.
מטגנים את כל הירקות עם השום הכתוש כ- 2 דקות.
מוסיפים את התבלינים היבשים ומערבבים.
מוסיפים את רוטב הסויה והיין האדום.
מכניסים את הדג לרוטב לבישול עוד לכ- 10 דקות.
מגישים.