פילה דג ממולא

חומרים:2 פילטים דג לברק או דניס2 כפיות כוסברה טרייה קצוצה1 כפית שום כתוש1 כפית אגוזים טחונים מלח, פלפל לבן מעט שמן זיתלרוטב:½ כוס יין לבן½ כוס ציר דגים½ לימון פרוס 1 עשב לימונית40 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות מלח, פלפל לבן4-5 שיני שום מקונפי שום אופן ההכנה:מערבבים בקערה את הכוסברה, השום, האגוזים, המלח, הפלפל ושמן הזית. מניחים את התערובת על פילט הדג, מגלגלים ומהדקים בקיסם. מורחים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. אופים 10 דקות בחום של 180 מעלות. להכנת הרוטב:מצמצמים בסיר כוס יין לבן, ציר דגים עם קונפי שום ועשב לימונית עד לחצי כמות.מוסיפים פרוסות לימון, ומתבלים במלח ופלפל לבן. לפני ההגשה מוסיפים לרוטב קוביות חמאה תוך כדי בחישה. יוצקים מעל הדג, ומגישים עם נענע או עלה לימון לקישוט.

חומרים:
2 פילטים דג לברק או דניס
2 כפיות כוסברה טרייה קצוצה
1 כפית שום כתוש
1 כפית אגוזים טחונים
מלח, פלפל לבן
מעט שמן זית

לרוטב:
½ כוס יין לבן
½ כוס ציר דגים
½ לימון פרוס
1 עשב לימונית
40 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
מלח, פלפל לבן
4-5 שיני שום מקונפי שום

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הכוסברה, השום, האגוזים, המלח, הפלפל ושמן הזית.
מניחים את התערובת על פילט הדג, מגלגלים ומהדקים בקיסם. מורחים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
אופים 10 דקות בחום של 180 מעלות.

להכנת הרוטב:
מצמצמים בסיר כוס יין לבן, ציר דגים עם קונפי שום ועשב לימונית עד לחצי כמות.
מוסיפים פרוסות לימון, ומתבלים במלח ופלפל לבן.
לפני ההגשה מוסיפים לרוטב קוביות חמאה תוך כדי בחישה.
יוצקים מעל הדג, ומגישים עם נענע או עלה לימון לקישוט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר