פילה מוסר בחמאת פרג ולימון כבוש

חומרים לפילה מוסר:2 פילה מוסר: 150-170 ק"ג כל אחד4 כפות שמןמלח ופלפל גרוס טריאופן ההכנה:מוודאים שהפילה יבש מנוזלים. משמנים במעט שמן זית את הצד של הבשר.מתבלים במלח ופלפל גרוס.במחבת כבדה ולוהטת צורבים הדג היטב משני צדדים כדקה.מכניסים לתנור חם – 250 מעלות לכ- 5 דקות. מצרכים לחמאת פרג ולימון כבוש:1 עגבניה חתוכה לשמיניות3 פרוסות לימון דקות1 שן שום פרוסה דק1 כפית פרג1 כף גדושה של חמאה רכהקורט מלח, קורט פלפל וקורט צ'ילי גרוס 1 כפית שטוחה של סוכראופן ההכנה:במחבת חמה להקפיץ את העגבניות יחד עם הנוזל במעט מים.להוסיף את הלימון, השום והסוכר.להוסיף את התבלינים.לאדות את הנוזלים כמעט לגמרי.מוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שמתקבל מרקם חלק.מוסיפים את הפרג.מקפיצים ל- 2 דקות.הרכבת המנה:מניחים את פילה המוסר על צלחת שטוחה, ומעליו יוצקים מחמאת הפרג. מגישים חם.

חומרים לפילה מוסר:
2 פילה מוסר: 150-170 ק"ג כל אחד
4 כפות שמן
מלח ופלפל גרוס טרי

אופן ההכנה:
מוודאים שהפילה יבש מנוזלים.
משמנים במעט שמן זית את הצד של הבשר.
מתבלים במלח ופלפל גרוס.
במחבת כבדה ולוהטת צורבים הדג היטב משני צדדים כדקה.
מכניסים לתנור חם – 250 מעלות לכ- 5 דקות.

מצרכים לחמאת פרג ולימון כבוש:
1 עגבניה חתוכה לשמיניות
3 פרוסות לימון דקות
1 שן שום פרוסה דק
1 כפית פרג
1 כף גדושה של חמאה רכה
קורט מלח, קורט פלפל וקורט צ'ילי גרוס
1 כפית שטוחה של סוכר

אופן ההכנה:
במחבת חמה להקפיץ את העגבניות יחד עם הנוזל במעט מים.
להוסיף את הלימון, השום והסוכר.
להוסיף את התבלינים.
לאדות את הנוזלים כמעט לגמרי.
מוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שמתקבל מרקם חלק.
מוסיפים את הפרג.
מקפיצים ל- 2 דקות.

הרכבת המנה:
מניחים את פילה המוסר על צלחת שטוחה, ומעליו יוצקים מחמאת הפרג. מגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר