סלט קלמרי תאילנדי על טחינה וסאבי

חומרים לטחינה וסאבי:5 כפות טחינה גולמית1 כפית אבקת וסאבי1/2 כפית מלח6 כפות מים קריםחומרים לסלט:8 יח' בייבי קלמרי נקיים, כולל ראשיםצרור עלי כוסברה מופרדיםמעט ג'ינג'ר כבוש2 צנוניות פרוסות דק2 כפות בוטנים קצוצים1/2 צ'ילי פרוס דק3 כפות רוטב סויה3 כפות מיץ לימון אופן ההכנה:מערבבים את הטחינה הגולמית, אבקת הווסאבי והמלח במים קרים, עד למרקם חלק.יוצקים לצלחת.במחבת חמה צורבים את הקלמרי במעט שמן זית כדקה מכל צד, עד להשחמה.מעבירים לקערה את הקלמרי בעודו חם, מוסיפים את כל שאר המרכיבים.מערבבים היטב ועורמים על הטחינה.

חומרים לטחינה וסאבי:
5 כפות טחינה גולמית
1 כפית אבקת וסאבי
1/2 כפית מלח
6 כפות מים קרים

חומרים לסלט:
8 יח' בייבי קלמרי נקיים, כולל ראשים
צרור עלי כוסברה מופרדים
מעט ג'ינג'ר כבוש
2 צנוניות פרוסות דק
2 כפות בוטנים קצוצים
1/2 צ'ילי פרוס דק
3 כפות רוטב סויה
3 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
מערבבים את הטחינה הגולמית, אבקת הווסאבי והמלח במים קרים, עד למרקם חלק.
יוצקים לצלחת.
במחבת חמה צורבים את הקלמרי במעט שמן זית כדקה מכל צד, עד להשחמה.
מעבירים לקערה את הקלמרי בעודו חם, מוסיפים את כל שאר המרכיבים.
מערבבים היטב ועורמים על הטחינה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר