סקאלופ עטוף בבייקון ברוטב גבינה כחולה

מרכיבים:4 יחידות סקאלופ4 פרוסות בייקון4 עלי מרווה50 גרם גבינה כחולה150 cc שמנת מתוקהאופן ההכנה:עוטפים כל סקאלופ בעלי מרווה לרוחבו ובפרוסת בייקון.נועצים בשיפוד במבוק (ניתן לשפד כ-4 יחידות על שיפוד אחד).הכנת הרוטב:ממיסים את הגבינה במחבת ומוסיפים את השמנת.מערבבים וממליחים מעט. כאשר הרוטב סמיך דיו מורידים מהאש.בזמן הכנת הרוטב, צולים את שיפוד הסקאלופ במחבת צלעות או על הגריל.הרכבת המנה:יוצקים את הרוטב לצלחת עמוקה.מניחים על הרוטב את שיפוד הסקאלופ.ניתן לקשט בעלי מרווה מטוגנים.

מרכיבים:
4 יחידות סקאלופ
4 פרוסות בייקון
4 עלי מרווה
50 גרם גבינה כחולה
150 cc שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
עוטפים כל סקאלופ בעלי מרווה לרוחבו ובפרוסת בייקון.
נועצים בשיפוד במבוק (ניתן לשפד כ-4 יחידות על שיפוד אחד).

הכנת הרוטב:
ממיסים את הגבינה במחבת ומוסיפים את השמנת.
מערבבים וממליחים מעט.
כאשר הרוטב סמיך דיו מורידים מהאש.

בזמן הכנת הרוטב, צולים את שיפוד הסקאלופ במחבת צלעות או על הגריל.

הרכבת המנה:
יוצקים את הרוטב לצלחת עמוקה.
מניחים על הרוטב את שיפוד הסקאלופ.
ניתן לקשט בעלי מרווה מטוגנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר