מרכיבים:
4 יחידות סקאלופ
4 פרוסות בייקון
4 עלי מרווה
50 גרם גבינה כחולה
150 cc שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
עוטפים כל סקאלופ בעלי מרווה לרוחבו ובפרוסת בייקון.
נועצים בשיפוד במבוק (ניתן לשפד כ-4 יחידות על שיפוד אחד).
הכנת הרוטב:
ממיסים את הגבינה במחבת ומוסיפים את השמנת.
מערבבים וממליחים מעט.
כאשר הרוטב סמיך דיו מורידים מהאש.
בזמן הכנת הרוטב, צולים את שיפוד הסקאלופ במחבת צלעות או על הגריל.
הרכבת המנה:
יוצקים את הרוטב לצלחת עמוקה.
מניחים על הרוטב את שיפוד הסקאלופ.
ניתן לקשט בעלי מרווה מטוגנים.