דניס בפטריות, זיתים, שמנת ויין

חומרים:4 דגי דניס1 חבילת פטריות שמפיניון פרוסות1 מכל שמנת מתוקה3 כפות יין לבן יבש60 גרם חמאה3 כפות שמן20 זיתים שחוריםמלח, פלפלמעט פטרוזיליה אופן ההכנה:מקמחים את הדגים קלות משני צדיהם.שמים במחבת שמן וחמאה ומחממים על אש נמוכה (להקפיד שלא יישרף).מטגנים את הדגים משני צדיהם.מוציאים מהמחבת ומניחים בצלחת.להכנת הרוטב:באותה מחבת מטגנים קלות את הפטריות והזיתים.יוצקים את היין והשמנת, ומבשלים על אש קטנה עד שהשמנת מסמיכה (להיזהר לא להרתיח). מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומורידים מהאש. הגשה:בצלחת הגשה מסדרים את הדגים ויוצקים עליהם את הרוטב. מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

חומרים:
4 דגי דניס
1 חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
1 מכל שמנת מתוקה
3 כפות יין
לבן יבש
60 גרם חמאה
3 כפות שמן
20 זיתים שחורים
מלח, פלפל
מעט פטרוזיליה

אופן ההכנה:
מקמחים את הדגים קלות משני צדיהם.
שמים במחבת שמן וחמאה ומחממים על אש נמוכה (להקפיד שלא יישרף).
מטגנים את הדגים משני צדיהם.
מוציאים מהמחבת ומניחים בצלחת.

להכנת הרוטב:
באותה מחבת מטגנים קלות את הפטריות והזיתים.
יוצקים את היין והשמנת, ומבשלים על אש קטנה עד שהשמנת מסמיכה (להיזהר לא להרתיח).
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומורידים מהאש.

הגשה:
בצלחת הגשה מסדרים את הדגים ויוצקים עליהם את הרוטב.
מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר