מצרכים ל-4 מנות
4 יחידות פילה דג פורל
עלי גפן טריים 4 עלים לכל מנה
250 גרם גבינת עזים
100 גרם פרמזן
שתי שיני שום
חצי כוס – שמנת מתוקה
60 גרם חמאה
זעפרן
ענף רוזמרין
אופן ההכנה
תחילה מטבלים את הפילה בשמן, מלח ופלפל ומשרים בצד.
את עלי הגפן חולטים במים חמים למשך חצי דקה ומעבירים למי קרח.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות לתערובת מוסיפים שן שום כתושה, ומתבלים במלח פלפל וטימין קצוץ.
את עלי הגפן פורסים על משטח ישר, במרכז העלה מניחים חצי כף מתערובת הגבינות, ומקפלים מהצדדים ומגלגלים בתבנית אפיה מניחים נייר פרגמנט על הניר מניחים את הפורל ולצידו את עלי הגפן הממולאים מכניסים לתנור ל-8 דקות בחום של 180 מעלות.
אופן הכנת הרוטב
ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים קורט זעפרן, מעט מלח, פלפל ענף רוזמרין ושן שום אחת.
מוסיפים את השמנת למחבת ומצמצמים את הרוטב למשך 4-5 דקות
יש להוציא את השן השום בסוף הבישול.
אופן ההגשה
בצלחת שטוחה נסדר 4 יחידות של עלי גפן ממולאים ועליהם נניח את פילה הפורל את הרוטב מזלפים מעל הפילה ובצד המנה.