מצרכים (למנה אחת):
1 דג דניס במשקל 300-400 גרם
1 בטטה קטנה חתוכה לרבעים
1 לימון
3 עגבניות מיובשות
כוסברה קצוצה
3 שיני שום
4 כפות דבש
2 כפות סוכר חום
שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
את הבטטות – מסדרים בתבנית, מפזרים מלח, פלפל, סוכר, דבש ושמן זית.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור ב- 200 מעלות למשך כ- 25 דקות.
עבור הדג – קוצצים כוסברה, עגבניות מיובשות, לימון, שום ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.
ממלאים את בטן הדג בתערובת ומתבלים את הדג מבחוץ שוב בשמן זית, מלח ופלפל.
מחממים תנור ל– 200 מעלות ומכניסים את הדג לכ– 25 דקות.
להגשה:
מברישים את הדג בשמן זית ומלח גס ומניחים אותו על מצע רוקט, לצידי הדג מניחים את פלחי הבטטה המקורמלת.