מצרכים:
250 גרם סלמון מעושן פרוס
1 בצל סגול קלוף
1 בצל לבן קלוף
4 יחידות בצל ירוק
חצי כפית סומק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
קורט מלח
מיץ מחצי לימון
2 כפות חומץ בלסמי
4 כפות שמן זית
חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור גרוס
10 צלפים קטנים
אופן ההכנה:
משטחים את הסלמון על פלטה גדולה או בחמש צלחות אישיות.
פורסים את הבצלים לרצועות דקיקות ומתבלים בסומק, פטרוזיליה, מלח ולימון,
ומניחים במרכז הצלחת.
מטפטפים מעל חומץ בלסמי, מלח ים, פלפל שחור גרוס ושמן זית, ומפזרים מעל את הצלפים.