קציצות דגים מרוקאיות

חומרים:1 ק"ג נסיכת הנילוס – לטחון50 גר' אבקת מרק עוף50 גר' מלח50 גר' כמון50 גר' אגוז מוסקט50 גר' תבלין מיוחד לדגים50 גר' שום כתוש100 גר' בצל יבש50 גר' קמח רגיל100 גרם פטרוזיליה קצוצה50 גר' כוסברה קצוצה2 ביצים50 גר' פלפל שחור או לפי הטעםאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים.יוצרים קציצות.מטגנים בשמן חם.מאיר אוחיון יגיש את הקציצות המרוקאיות מהמטבח המסורתי במסעדת הדגים בעין גב-לרגל פסטיבל "טעם כנרת" – חגיגת דגים ודייגים בנמל עין גב – דצמבר 2008.

חומרים:
1 ק"ג נסיכת הנילוס – לטחון
50 גר' אבקת מרק עוף
50 גר' מלח
50 גר' כמון
50 גר' אגוז מוסקט
50 גר' תבלין מיוחד לדגים
50 גר' שום כתוש
100 גר' בצל יבש
50 גר' קמח רגיל
100 גרם פטרוזיליה קצוצה
50 גר' כוסברה קצוצה
2 ביצים
50 גר' פלפל שחור או לפי הטעם

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים.
יוצרים קציצות.
מטגנים בשמן חם.

מאיר אוחיון יגיש את הקציצות המרוקאיות מהמטבח המסורתי במסעדת הדגים בעין גב-לרגל פסטיבל "טעם כנרת" – חגיגת דגים ודייגים בנמל עין גב – דצמבר 2008.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר