חומרים:
1 ק"ג נסיכת הנילוס – לטחון
50 גר' אבקת מרק עוף
50 גר' מלח
50 גר' כמון
50 גר' אגוז מוסקט
50 גר' תבלין מיוחד לדגים
50 גר' שום כתוש
100 גר' בצל יבש
50 גר' קמח רגיל
100 גרם פטרוזיליה קצוצה
50 גר' כוסברה קצוצה
2 ביצים
50 גר' פלפל שחור או לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים.
יוצרים קציצות.
מטגנים בשמן חם.
מאיר אוחיון יגיש את הקציצות המרוקאיות מהמטבח המסורתי במסעדת הדגים בעין גב-לרגל פסטיבל "טעם כנרת" – חגיגת דגים ודייגים בנמל עין גב – דצמבר 2008.