לברק צרוב במחבת עם לקט להקפצה ויין

מצרכים ל- 4 מנות:1 שקית לקט להקפצה מוקפא "סנפרוסט" (800 גרם) 1/2 שקית בצל קצוץ מוקפא "סנפרוסט " (300 גרם)4 דגי לברק או בורי , מפולטים וחצויים 1/2 כוס שמן זית מלח פלפל לבן 4 ענפי רוזמרין4 ענפי טימין4 שיני שום חצויות לאורך + 2 שיני שום פרוסות דק4 עלי דפנה2 כפיות סומק1 פלפל צ'ילי אדום חריף, פרוס לטבעות דקות 1 כוס יין לבן1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצהאופן ההכנה:מורחים את הדגים במעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצורבים על מחבת פסים משומנת עד הזהבה.מחממים שמן בווק (או מחבת גדולה) ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הלקט, המלח והפלפל ומקפיצים 3 דקות.מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים 4 – 3 דקות נוספות. מוציאים את הרוזמרין, הטימין ועלי הדפנה.להגשה: מניחים את הירקות בצלחת, מעליהם את הדג, ומפזרים את הפטרוזיליה מעל.

מצרכים ל- 4 מנות:
1 שקית לקט להקפצה מוקפא "סנפרוסט" (800 גרם)
1/2 שקית בצל קצוץ מוקפא "סנפרוסט " (300 גרם)
4 דגי לברק או בורי , מפולטים וחצויים
1/2 כוס שמן זית
מלח
פלפל לבן
4 ענפי רוזמרין
4 ענפי טימין
4 שיני שום חצויות לאורך + 2 שיני שום פרוסות דק
4 עלי דפנה
2 כפיות סומק
1 פלפל צ'ילי אדום חריף, פרוס לטבעות דקות
1 כוס יין לבן
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה

אופן ההכנה:
מורחים את הדגים במעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצורבים על מחבת פסים משומנת עד הזהבה.
מחממים שמן בווק (או מחבת גדולה) ומטגנים את הבצל עד שקיפות.
מוסיפים את הלקט, המלח והפלפל ומקפיצים 3 דקות.
מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים 4 – 3 דקות נוספות.
מוציאים את הרוזמרין, הטימין ועלי הדפנה.

להגשה:
מניחים את הירקות בצלחת, מעליהם את הדג, ומפזרים את הפטרוזיליה מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר