ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - דגים
מתכונים - דגים

פאייה פירות ים

מאת אייל כץ, כצל'ה


מתכון ל- 4 סועדים

מצרכים:
כוס אורז אורבריו או אורז עגול אחר.
750 מ"ל ציר דגים/ציר עוף (הכמות המתאימה למילוי המחבת).
1 בצל קצוץ.
חצי כוס אפונה ירוקה.
1 פלפל אדום.
3-4 כפות פטרוזיליה קצוצה דק.
1 קילו פירות ים – שרימפס, קוקטיל פירות ים.
4 חתיכות פילה דג ים – פרידה, לוקוס.
15-20 צדפות.
תבלינים:
מספר חוטי זעפרן או חצי כפית כורכום, פלפל קאיין, שום, מלח, פלפל.

אופן ההכנה:
בכלי מתאים (פאייה במקור) משחימים את הבצל ומוסיפים את הירקות.
מוסיפים את התבלינים לפי הטעם: שום, פלפל קאיין, מלח פלפל.
מערבבים את הזעפרן/כורכום עם האורז.
מניחים את פירות הים במחבת, מוסיפים את האורז ומערבבים.
מכסים בציר עד גובה המחבת ומתקנים את התיבול.
מבשלים כחצי שעה עם מכסה, עד שכל הנוזלים נספגים.


כצל'ה בהנהלת אייל כץ ורועי פרס
מרכז שרונה, כפר סבא, טל. 09-7401091
www.ketzale.co.il










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים