לוקוס בתבשיל עגבניות וזיתים

חומרים ל- 4 מנות:8 פילטים של לוקוס, 250 גרם כל פילה100 מ"ל שמן זית10 שיני שום קלופות12 יח' זיתים מסוג קלמטה (גדולים) פרוסים500 גרם עגבניות תמר חתוכות לקוביותכף מלח גסענף של רוזמרין טריאופן ההכנה:במחבת יציקה יוצקים שמן זית, מניחים את שיני השום ואת הזיתים, וממתינים 7 דקות על אש נמוכה.מגביהים את האש ומוסיפים פילטים.מפזרים מלח גס ומוסיפים ענף הרוזמרין.מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות למשך 10 דקות בערך, עד שהדג מוכן.ממתכוני שבוע המסעדות של ישראל – מעריב גורמה קיץ 2009 – 23.8-1.9.09

חומרים ל- 4 מנות:
8 פילטים של לוקוס, 250 גרם כל פילה
100 מ"ל שמן זית
10 שיני שום קלופות
12 יח' זיתים מסוג קלמטה (גדולים) פרוסים
500 גרם עגבניות תמר חתוכות לקוביות
כף מלח גס
ענף של רוזמרין טרי

אופן ההכנה:
במחבת יציקה יוצקים שמן זית, מניחים את שיני השום ואת הזיתים, וממתינים 7 דקות על אש נמוכה.
מגביהים את האש ומוסיפים פילטים.
מפזרים מלח גס ומוסיפים ענף הרוזמרין.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות למשך 10 דקות בערך, עד שהדג מוכן.

ממתכוני שבוע המסעדות של ישראל – מעריב גורמה קיץ 2009 – 23.8-1.9.09

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר