סלט קלמארי ים תיכוני

מצרכים ל- 6 מנות:250 גרם קלמארי נקי (כולל ראשים)200 גרם גרגירי חומוס מבושליםחופן עלי זעתרחופן עלי נענע קטניםחופן עלי כוסברה15 זיתים שחורים מגולענים100 גרם במיה מטוגנת בשמן זית עם מלח ופלפל מספר דקות 100 גרם עגבניות (שרי אדומות, שרי צהובות ומנומרות) חתוכות לחציפלפל חריף ירוק (אחד) קצוץ דק3/4 כוס שמן זית מיץ משני לימונים2 בצלים סגולים חתוכים לחצי ופרוסים דק4 בצלים ירוקי חתוכים גסיוגורט כבשים עשיר (יש לשים על תחתית הצלחת בזמן ההגשה)אופן ההכנה:חותכים את הקלמארי לטבעות (עובי 1.5 ס"מ).מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח וחולטים את הקלמארי במשך דקה. לאחר ההרתחה יש להעביר למי קרח ולאחר מכן לסינון. בקערת ערבוב גדולה מוסיפים את שאר המרכיבים.מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס ומיץ לימון.ממתכוני עכבר שף 2009

מצרכים ל- 6 מנות:
250 גרם קלמארי נקי (כולל ראשים)
200 גרם גרגירי חומוס מבושלים
חופן עלי זעתר
חופן עלי נענע קטנים
חופן עלי כוסברה
15 זיתים שחורים מגולענים
100 גרם במיה מטוגנת בשמן זית עם מלח ופלפל מספר דקות
100 גרם עגבניות (שרי אדומות, שרי צהובות ומנומרות) חתוכות לחצי
פלפל חריף ירוק (אחד) קצוץ דק
3/4 כוס שמן זית
מיץ משני לימונים
2 בצלים סגולים חתוכים לחצי ופרוסים דק
4 בצלים ירוקי חתוכים גס
יוגורט כבשים עשיר (יש לשים על תחתית הצלחת בזמן ההגשה)

אופן ההכנה:
חותכים את הקלמארי לטבעות (עובי 1.5 ס"מ).
מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח וחולטים את הקלמארי במשך דקה.
לאחר ההרתחה יש להעביר למי קרח ולאחר מכן לסינון.
בקערת ערבוב גדולה מוסיפים את שאר המרכיבים.
מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס ומיץ לימון.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר