פילה דניס במילוי עגבניות מיובשות על מצע ריזוטו פיטריות

מצרכים לדג: 6 יח' פילה דניס150 גר' עגבניות מיובשות (רצוי בוואקום ולא בשמן)50 מיל' שמן זית3 שיני שום כתושותקורט פלפל שחור גרוס1 גבעול בצל ירוק פרוסעלים מ-3 ענפי טימיןקורט מלחאופן ההכנה:לתוך מעבד מזון להכניס את העגבניות, בצל ירוק, טימין, שום, שמן זית ומלח.לנעבד למחית ולערבב פנימה את הפלפל שחור הגרוס.לקחת כל פילה ונניח במרכזו מהמלית ולסגור את שני הקצוות.לנעוץ קיסם שינים על מנת שלא ייפתח.להניח בתבנית עם נייר אפייה.להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 15 עד 20 דקות.מצרכים לריזוטו: 500 גר' אורז ריזוטו600 מיל' נוזל ירקות + 150 מיל' שמנת מתוקה50 גר' חמאה5 יח' פטריות שמפניון קצוצותעלים מ-2 ענפי טימין1 בצל סגול קצוץ דקמלח, פלפל שחור50 גר' גבינת פרמזן מגוררת אופן ההכנה:לחמם בסיר את החמאה ולהוסיף את הבצל.לאדות את הבצל עד שקיפות.להנוסיף את השום, פטריות, מלח, פלפל שחור, טימין.לאדות עוד 3 דקות.להוסיף את האורז ולערבב.את הנוזלים להוסיף כל פעם 150 מיל' (3/4 כוס) ולדאוג לשמור על בעבוע עדין. כל פעם שייספגו הנוזלים להוסיף עוד 150 מיל'.כאשר מוסיפים את הנוזלים בפעם האחרונה, להוסיף את הפרמזן ולבשל עד שייספגו כל הנוזלים ושהאורז יהיה לח.להגשה:להניח בצלחת 4 כפות ריזוטו, ומעל להניח פילה דג ולהגיש.מכללת השף – www.hashef.co.il, 1700-700-690

מצרכים לדג:
6 יח' פילה דניס
150 גר' עגבניות מיובשות (רצוי בוואקום ולא בשמן)
50 מיל' שמן זית
3 שיני שום כתושות
קורט פלפל שחור גרוס
1 גבעול בצל ירוק פרוס
עלים מ-3 ענפי טימין
קורט מלח

אופן ההכנה:
לתוך מעבד מזון להכניס את העגבניות, בצל ירוק, טימין, שום, שמן זית ומלח.
לנעבד למחית ולערבב פנימה את הפלפל שחור הגרוס.
לקחת כל פילה ונניח במרכזו מהמלית ולסגור את שני הקצוות.
לנעוץ קיסם שינים על מנת שלא ייפתח.
להניח בתבנית עם נייר אפייה.
להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 15 עד 20 דקות.

מצרכים לריזוטו:
500 גר' אורז ריזוטו
600 מיל' נוזל ירקות + 150 מיל' שמנת מתוקה
50 גר' חמאה
5 יח' פטריות שמפניון קצוצות
עלים מ-2 ענפי טימין
1 בצל סגול קצוץ דק
מלח, פלפל שחור
50 גר' גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:
לחמם בסיר את החמאה ולהוסיף את הבצל.
לאדות את הבצל עד שקיפות.
להנוסיף את השום, פטריות, מלח, פלפל שחור, טימין.
לאדות עוד 3 דקות.
להוסיף את האורז ולערבב.
את הנוזלים להוסיף כל פעם 150 מיל' (3/4 כוס) ולדאוג לשמור על בעבוע עדין.
כל פעם שייספגו הנוזלים להוסיף עוד 150 מיל'.
כאשר מוסיפים את הנוזלים בפעם האחרונה, להוסיף את הפרמזן ולבשל עד שייספגו כל הנוזלים ושהאורז יהיה לח.

להגשה:
להניח בצלחת 4 כפות ריזוטו, ומעל להניח פילה דג ולהגיש.

מכללת השף – www.hashef.co.il, 1700-700-690

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר