נתחי סלמון בשמנת וחרדל ב- WIKOOK

זמן בישול: 7 דקותמצרכים:4 נתחי סטייק סלמון טרי או קפוא5 כפות שמנת מתוקה4 כפיות רוטב חרדל בחריפות בינוניתמים חמיםאופן ההכנה:לערבב את השמנת המתוקה עם רוטב החרדל בקערה.להניח את נתחי הסלמון בתוך ה- WIKOOK עם כף מים חמים.לסגור את המכסה ולבשל 3 דקות בחום גבוה.לפתוח את המכסה ולהוסיף את תערובת החרדל. לסגור את המכסה ולבשל עוד 4 דקות.Wikook הנו סיר לחץ של טפאל עם מנגנון סגירה הרמטית באמצעות מכסה פלסטיק

זמן בישול: 7 דקות

מצרכים:
4 נתחי סטייק סלמון טרי או קפוא
5 כפות שמנת מתוקה
4 כפיות רוטב חרדל בחריפות בינונית
מים חמים

אופן ההכנה:
לערבב את השמנת המתוקה עם רוטב החרדל בקערה.
להניח את נתחי הסלמון בתוך ה- WIKOOK עם כף מים חמים.
לסגור את המכסה ולבשל 3 דקות בחום גבוה.
לפתוח את המכסה ולהוסיף את תערובת החרדל. לסגור את המכסה ולבשל עוד 4 דקות.

Wikook הנו סיר לחץ של טפאל עם מנגנון סגירה הרמטית באמצעות מכסה פלסטיק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר