סביצ'ה דניס עם אננס ופלפלים

מצרכים ל- 6 מנות:300 גרם (2 פילטים) דניס, ללא עור ועצמות1/2 כוס אננס, חתוך לקוביות (בערך 1/4 אננס)1 כפית גרידת לימון1/4 כוס מיץ לימון2 כפות שמן זית כתית טהור1/2 כפית ג'ינג'ר טרי כתוש1/4 כפית כמון טחון1/4 כפית גרגירי כוסברה טחונים1/4 כפית צ'ילי אדום יבש גרוס2 כפות בצל סגול, קצוץ1/4 כוס פלפל אדום, חתוך למקלות דקים1/4 כוס פלפל צהוב, חתוך למקלות דקים1 כף צ'ילי אדום טרי, חתוך לטבעות1/2 כפית מלח דק (או יותר לפי הטעם)1/4 כפית פלפל שחור גרוס דק (או יותר לפי הטעם)2 כפות כוסברה קצוצהאופן ההכנה:חותכים את הדג לקוביות קטנות ומניחים בקערת ערבוב שעברה צינון במקרר. מערבבים בקערה נוספת את גרידת ומיץ הלימון, שמן הזית, הג'ינג'ר, והתבלינים.שופכים מעל קוביות הדג ומערבבים היטב.מוסיפים את הירקות, ממליחים ומפלפלים.מערבבים היטב ומניחים מכוסה במקרר לשעתיים.מוסיפים את הכוסברה.מערבבים היטב ומגישים.האקדמיה לפירות

מצרכים ל- 6 מנות:
300 גרם (2 פילטים) דניס, ללא עור ועצמות
1/2 כוס אננס, חתוך לקוביות (בערך 1/4 אננס)
1 כפית גרידת לימון
1/4 כוס מיץ לימון
2 כפות שמן זית כתית טהור
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי כתוש
1/4 כפית כמון טחון
1/4 כפית גרגירי כוסברה טחונים
1/4 כפית צ'ילי אדום יבש גרוס
2 כפות בצל סגול, קצוץ
1/4 כוס פלפל אדום, חתוך למקלות דקים
1/4 כוס פלפל צהוב, חתוך למקלות דקים
1 כף צ'ילי אדום טרי, חתוך לטבעות
1/2 כפית מלח דק (או יותר לפי הטעם)
1/4 כפית פלפל שחור גרוס דק (או יותר לפי הטעם)
2 כפות כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:
חותכים את הדג לקוביות קטנות ומניחים בקערת ערבוב שעברה צינון במקרר.
מערבבים בקערה נוספת את גרידת ומיץ הלימון, שמן הזית, הג'ינג'ר, והתבלינים.
שופכים מעל קוביות הדג ומערבבים היטב.
מוסיפים את הירקות, ממליחים ומפלפלים.
מערבבים היטב ומניחים מכוסה במקרר לשעתיים.
מוסיפים את הכוסברה.
מערבבים היטב ומגישים.

האקדמיה לפירות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר