מצרכים:
דג דניס טרי רצוי במשקל של 550-650 גרם
4 שיני שום שלמות
כפית שום כתוש
קוביית חמאה
גבעול רוזמרין טרי
טימין טרי 2-3 יח'
מלח ים גס
פלפל שחור גרוס מעט
כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
לוודא שהדג שרכשתם יהיה נקי מקשקשים ומכל החלל הפנימי שלו.
להניח את הדג על נייר כסף.
לדחוס בבטן הדג את שיני השום השלמות, קוביית החמאה, את הרוזמרין והטימין.
לתבל את הדג משני צידיו בשום הכתוש בפלפל הגרוס ובמלח.
לעטוף היטב בנייר הכסף ולהניח על הגריל.