דג אדמונית

הדג גדל בבריכות הדגים שבקיבוץ ניר דודחומרים:250 גר' פילה אדמונית200 גר' תפו"א פריזיאן (תפו"א קטנים)רוטב עשבי תיבול: 5 שיני שום, טימין, רוזמרין, נענע, מיץ לימון, יין לבן, מלח ופלפל שחור גרוס, שמן זית, פטרוזיליה – לטחון הכול במעבד מזון.אופן ההכנה:לצלות את הדג על פלנצ'ה (מחבת חשמלית) משומנת היטב.לפזר על הדג מלח ופלפל שחור גרוס. למרוח את עשבי התיבול על חלקו העליון של הדג.להעביר לתנור גריל בחום 250 מעלות על תבנית משומנת למשך 4 דקות.את תפוחי האדמה לרכך בסיר עם מים.להוציא מהמים, להוסיף פרוסות שום, רוזמרין טימין, מלח גס, פלפל שחור גרוס ושמן זית. מכניסים לצלייה בתנור למשך 5 דקות.להגיש ביחד עם הדג.מוזה – מסעדה כפרית-חלבית כשרה המשקיפה אל נוף בריכות, מפלים ומעיינות צלולים בלב הגן הלאומי 'גן השלושה' (הסחנה). במסעדה מטבח חלבי יצירתי של השף עמית וייצמן המבוסס על חומרי גלם טריים ואיכותיים. בכל שבת בראנצ' כפרי. טל. 04-6060697

הדג גדל בבריכות הדגים שבקיבוץ ניר דוד

חומרים:
250 גר' פילה אדמונית
200 גר' תפו"א פריזיאן (תפו"א קטנים)
רוטב עשבי תיבול: 5 שיני שום, טימין, רוזמרין, נענע, מיץ לימון, יין לבן, מלח ופלפל שחור גרוס, שמן זית, פטרוזיליה – לטחון הכול במעבד מזון.

אופן ההכנה:
לצלות את הדג על פלנצ'ה (מחבת חשמלית) משומנת היטב.
לפזר על הדג מלח ופלפל שחור גרוס.
למרוח את עשבי התיבול על חלקו העליון של הדג.
להעביר לתנור גריל בחום 250 מעלות על תבנית משומנת למשך 4 דקות.
את תפוחי האדמה לרכך בסיר עם מים.
להוציא מהמים, להוסיף פרוסות שום, רוזמרין טימין, מלח גס, פלפל שחור גרוס ושמן זית. מכניסים לצלייה בתנור למשך 5 דקות.
להגיש ביחד עם הדג.

מוזה – מסעדה כפרית-חלבית כשרה המשקיפה אל נוף בריכות, מפלים ומעיינות צלולים בלב הגן הלאומי 'גן השלושה' (הסחנה). במסעדה מטבח חלבי יצירתי של השף עמית וייצמן המבוסס על חומרי גלם טריים ואיכותיים. בכל שבת בראנצ' כפרי. טל. 04-6060697

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר