שרימפס ברוטב חמאה, שום ויין

חומרים ל- 4 מנות:500 גר' שרימפס נקיים ללא ראשים2 שיני שום כתושותכף חמאהחצי כוס יין לבן יבש250 מ"ל שמנת מתוקה ( 42%-38%)2 כפות פטרוזיליה קצוצהמיץ מחצי לימון סחוטמלחאופן ההכנה:מאדים את השום עם החמאה במחבת.מוסיפים את השרימפס.ממשיכים לאדות עד שהשרימפס מקבל גוון אדמדם.מוסיפים את היין הלבן ולאחריו את השמנת.מביאים לרתיחה.מוציאים את השרימפס.מוסיפים את הלימון וממשיכים לצמצם את הרוטב עד לקבלת סמיכות רצויה.מוסיפים מלח לפי הטעם.מכבים את האש ומחזירים את השרימפס למחבת.מסעדת על המים, הרצליה. טל. 09.9501767 , א – ה 23:00 – 12:00; ו – ש 23:00 – 09:00

חומרים ל- 4 מנות:
500 גר' שרימפס נקיים ללא ראשים
2 שיני שום כתושות
כף חמאה
חצי כוס יין לבן יבש
250 מ"ל שמנת מתוקה ( 42%-38%)
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מיץ מחצי לימון סחוט
מלח

אופן ההכנה:
מאדים את השום עם החמאה במחבת.
מוסיפים את השרימפס.
ממשיכים לאדות עד שהשרימפס מקבל גוון אדמדם.
מוסיפים את היין הלבן ולאחריו את השמנת.
מביאים לרתיחה.
מוציאים את השרימפס.
מוסיפים את הלימון וממשיכים לצמצם את הרוטב עד לקבלת סמיכות רצויה.
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מכבים את האש ומחזירים את השרימפס למחבת.

מסעדת על המים, הרצליה. טל. 09.9501767 , א – ה 23:00 – 12:00; ו – ש 23:00 – 09:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר