מולים טריים בנוסח הדייגים

חומרים ל- 4 מנות:1 ק"ג מולים טריים שטופים היטבחבילה של גבעולים של סלריחצי צרור פטרוזיליה5 שיני שום כתושות3/4 בקבוק יין לבן יבשמלחאופן ההכנה:חותכים סלרי לפרוסות דקות וקוצצים את הפטרוזיליה.מכניסים לתוך סיר את היין, שום, סלרי.מביאים לרתיחה ומוסיפים את המולים ומלח.סוגרים עם מכסה ומבשלים 3-4 דקות.מוציאים את המולים ומסדרים על צלחת גדולה.שופכים מעט מהרוטב ומפזרים פטרוזיליה מעל.מסעדת על המים, הרצליה. טל. 09.9501767 , א – ה 23:00 – 12:00; ו – ש 23:00 – 09:00

חומרים ל- 4 מנות:
1 ק"ג מולים טריים שטופים היטב
חבילה של גבעולים של סלרי
חצי צרור פטרוזיליה
5 שיני שום כתושות
3/4 בקבוק יין לבן יבש
מלח

אופן ההכנה:
חותכים סלרי לפרוסות דקות וקוצצים את הפטרוזיליה.
מכניסים לתוך סיר את היין, שום, סלרי.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את המולים ומלח.
סוגרים עם מכסה ומבשלים 3-4 דקות.
מוציאים את המולים ומסדרים על צלחת גדולה.
שופכים מעט מהרוטב ומפזרים פטרוזיליה מעל.

מסעדת על המים, הרצליה. טל. 09.9501767 , א – ה 23:00 – 12:00; ו – ש 23:00 – 09:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר