חומרים:
300 גר' פילה מוסר ים נקי מעצמות ומעור
גרעינים של רימון
חצי כוס בצל ירוק חתוך דק (רק החלק הירוק)
מיץ מלימון אחד סחוט
4 כפות שמן זית
מלח גס
אופן ההכנה:
פורסים את הפילה מוסר ים לפרוסות דקות ומסדרים על צלחת שטוחה.
מפזרים מעל גרעיני רימון ואת הבצל הירוק.
מתבלים בלימון, שמן זית ומלח גס.
טיפ לקיץ:
במקום גרעיני הרימון ניתן לפזר אננס קטן טרי נקי חתוך לקוביות, אבוקדו חתוך לקוביות, ופלפל צ'ילי מתוק חתוך לפרוסות דקות.
מסעדת על המים, הרצליה. טל. 09.9501767 , א – ה 23:00 – 12:00; ו – ש 23:00 – 09:00