מנת דג כ- 300 קלוריות
מצרכים:
1 פילה דג סלמון.
10 עלי דפנה.
3-4 ענפי רוזמרין טריים.
מעט פלפל אנגלי
מלח, פלפל שחור לפי הטעם,
מעט שמן זית,
נייר אלומיניום
אופן ההכנה:
לרפד תבנית אפיה ברדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לכסות את הדג ברווחה.
לטפטף מעט שמן זית במרכז הרדיד ולסדר מעליו את עלי הדפנה, הפלפל האנגלי ושני ענפי הרוזמרין.
לקלף את העור של הדג בהיותו קפוא למחצה.
להניחו על גבי ריפוד התבלינים ולתבל במלח ופלפל.
לכסות ביתר הענפים, העלים והפלפל האנגלי.
לעטוף היטב את הדג ולסגור היטב את רדיד האלומיניום.
לאפות בתנור בחום בינוני כ- 25 דקות.
לקרר מעט, לפתוח את הרדיד.
להבריש במברשת את עשבי התיבול.
להגיש על גבי צלחת מקושטת.