סנדביץ' ברבוניה עם טפאנד זיתים ירוקים

סנדוויץ' ברבוניה עם טפאנד זיתים ירוקים של פרסקו מונח על מניפת תפוח אדמה

סנדוויץ' ברבוניה עם טפאנד זיתים ירוקים של פרסקו מונח על מניפת תפוח אדמה

מרכיבים (מנה אחת או שתיים):
4 פילטים של ברבוניה
2 כפות טפאנד זיתים ירוקים פרסקו
מלח
שמן זית
פלפל שחור גרוס
טימין
תפוח אדמה

אופן ההכנה:
מניחים חצי מכמות הפילטים על משטח עבודה כשהעור כלפי מטה ומברישים בשמן זית.
יוצקים מעל כל נתח דג כפית של טפאנד זיתים ירוקים של פרסקו.
מכסים בנתח נוסף של פילה ברבוניה עם העור כלפי מעלה.
לסיום בוזקים מעט שמן זית, מלח גס וקורט פלפל.
מניחים את הדגים על מגש עם נייר אפיה ומעבירים למנוחה במקרר.
פורסים את תפוחי האדה לפרוסות דקות (רצוי להשתמש במנדולינה) ומסדרים כמניפה על נייר אפייה.
מטפטפים מעל שמן זית ובוזקים מלח ופלפל שחור.
אופים בתנור בטמפרטורה של 190 מעלות במשך 12-14 דקות.
לאחר שתפוחי האדמה מוכנים, אופים את הדגים בתנור במשך 7 דקות.

הגשה:
מניחים את מניפת תפוחי האדמה על צלחת.
מעל מניחים את נתחי הדג.
סוחטים מעט לימון ומקשטים בזילוף של שמן זית.

www.frescofarm.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר