פילה דניס צרוב על הפלנצ'ה עם קוסקוס

פילה דניס צרוב על הפלנצ'ה עם בזיליקום, פרמזן וציר דגים על פירה קוסקוס עגבניות

מתכון ל-  4 סועדים

חומרים:
200 גר' קוסקוס רגיל מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
4 יח' דג פילה דניס, 120 גר' כל פילה
3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
כף שמן זית+ שמן זית לטיגון
50 גר' פרמזן
עלי בזיליקום
ציר דגים
מלח גס
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שבגב השקית.
מקפיצים את העגבניות בשמן זית במחבת חמה.
מוסיפים 2.5 כוסות ציר דגים או מים חמים, קוסקוס, כף שמן זית, פרמזן (לפני ההגשה) ובזיליקום.
מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כדקה.
את הדגים צורבים במחבת חמה עם שמן זית על הצד של העור כ- 2 דקות והופכים לעוד דקה.

הגשה:
מניחים את פירה הקוסקוס בצלחת ועליו מניחים את הדג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר