ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - דגים
מתכונים לחנוכה
מתכונים - דגים

חריימה בורי עם פול ירוק

מאת שף מיכאל נרקיס, דודה ביסטרו עברי


חומרים ל- 2-3 מנות:
2 דגי בורי
3 פלפל אדום
10 שום פרוס גס
4 פלפל חריף
כף פלפל שאטה
חצי קופסה רסק
כוס פול ירוק
כף כמון
2 כפות פפריקה מתוקה
קופסא גדולה עגבניות מרוסקות
2 כפות שטוחות מלח
צרור כוסברה חתוך דק

אופן ההכנה:
מטגנים את הפלפל האדום בפלפל החריף עד הזעה.
מוסיפים שום ושאטה.
מטגנים, מוסיפים את הרסק ומערבבים.
מוסיפים כוס פול ירוק מבושל, כמון ופפריקה ועגבניות מרוסקות. ממלאים חצי מקופסת העגבניות מים ומוסיפים לסיר.
מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה.
טועמים ומתקנים תיבול.
מורידים לדגים את הראש והזנב, וחותכים לפרוסות של כ- 200 גר' .
מוסיפים את חתיכות הדג (לא אחת על השניה), ומעל את הכוסברה.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לעוד 30 דקות.


"דודה" ביסטרו עברי, הבנים 27 הוד השרון, 09-7452748










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים