חומרים ל- 2-3 מנות:
2 דגי בורי
3 פלפל אדום
10 שום פרוס גס
4 פלפל חריף
כף פלפל שאטה
חצי קופסה רסק
כוס פול ירוק
כף כמון
2 כפות פפריקה מתוקה
קופסא גדולה עגבניות מרוסקות
2 כפות שטוחות מלח
צרור כוסברה חתוך דק
אופן ההכנה:
מטגנים את הפלפל האדום בפלפל החריף עד הזעה.
מוסיפים שום ושאטה.
מטגנים, מוסיפים את הרסק ומערבבים.
מוסיפים כוס פול ירוק מבושל, כמון ופפריקה ועגבניות מרוסקות. ממלאים חצי מקופסת העגבניות מים ומוסיפים לסיר.
מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה.
טועמים ומתקנים תיבול.
מורידים לדגים את הראש והזנב, וחותכים לפרוסות של כ- 200 גר' .
מוסיפים את חתיכות הדג (לא אחת על השניה), ומעל את הכוסברה.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לעוד 30 דקות.
"דודה" ביסטרו עברי, הבנים 27 הוד השרון, 09-7452748