חריימה בורי עם פול ירוק

חומרים ל- 2-3 מנות:2 דגי בורי3 פלפל אדום10 שום פרוס גס4 פלפל חריףכף פלפל שאטהחצי קופסה רסקכוס פול ירוק כף כמון2 כפות פפריקה מתוקהקופסא גדולה עגבניות מרוסקות2 כפות שטוחות מלחצרור כוסברה חתוך דקאופן ההכנה:מטגנים את הפלפל האדום בפלפל החריף עד הזעה.מוסיפים שום ושאטה.מטגנים, מוסיפים את הרסק ומערבבים.מוסיפים כוס פול ירוק מבושל, כמון ופפריקה ועגבניות מרוסקות. ממלאים חצי מקופסת העגבניות מים ומוסיפים לסיר.מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה.טועמים ומתקנים תיבול.מורידים לדגים את הראש והזנב, וחותכים לפרוסות של כ- 200 גר' .מוסיפים את חתיכות הדג (לא אחת על השניה), ומעל את הכוסברה.מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לעוד 30 דקות."דודה" ביסטרו עברי, הבנים 27 הוד השרון, 09-7452748

חומרים ל- 2-3 מנות:
2 דגי בורי
3 פלפל אדום
10 שום פרוס גס
4 פלפל חריף
כף פלפל שאטה
חצי קופסה רסק
כוס פול ירוק
כף כמון
2 כפות פפריקה מתוקה
קופסא גדולה עגבניות מרוסקות
2 כפות שטוחות מלח
צרור כוסברה חתוך דק

אופן ההכנה:
מטגנים את הפלפל האדום בפלפל החריף עד הזעה.
מוסיפים שום ושאטה.
מטגנים, מוסיפים את הרסק ומערבבים.
מוסיפים כוס פול ירוק מבושל, כמון ופפריקה ועגבניות מרוסקות. ממלאים חצי מקופסת העגבניות מים ומוסיפים לסיר.
מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה.
טועמים ומתקנים תיבול.
מורידים לדגים את הראש והזנב, וחותכים לפרוסות של כ- 200 גר' .
מוסיפים את חתיכות הדג (לא אחת על השניה), ומעל את הכוסברה.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לעוד 30 דקות.

"דודה" ביסטרו עברי, הבנים 27 הוד השרון, 09-7452748

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר