טרטר סלמון, קוסקוס מלא וסלק

מצרכים:חצי כוס קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"200 גר' סלמון נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות1 סלק גדול1/2 כוס עדשים שחורות1/2 בצל שאלוט קצוץ דק דקשמן זית כתיתמיץ מחצי לימוןמלח ים אטלנטיפלפל שחור גרוסיוגורט עיזים אופן ההכנה:מכינים את הקוסקוס המלא על פי הוראות היצרן על גבי האריזה.את הסלק יש לאפות בתנור עטוף בנייר כסף, לקלפו ולחתוך לקוביות.את העדשים יש לבשל ולאחר מכן לקרר.מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה.מגישים עם זילוף של יוגורט עיזים.המלצות להכנה:ניתן להחליף את סוג הדג. רצוי להתייעץ עם המוכר לגבי הדג הטרי ביותר ביום הרכישה.מכיוון שהלימון כובש מעט את הסלמון, רצוי להכין מיד שיושבים לאכול.אפשר להכין את כל המרכיבים יחד בקערה (לא כולל התבלינים והלימון), ולתבל לפני ההגשה.

מצרכים:
חצי כוס קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
200 גר' סלמון נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות
1 סלק גדול
1/2 כוס עדשים שחורות
1/2 בצל שאלוט קצוץ דק דק
שמן זית כתית
מיץ מחצי לימון
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
יוגורט עיזים

אופן ההכנה:
מכינים את הקוסקוס המלא על פי הוראות היצרן על גבי האריזה.
את הסלק יש לאפות בתנור עטוף בנייר כסף, לקלפו ולחתוך לקוביות.
את העדשים יש לבשל ולאחר מכן לקרר.
מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה.
מגישים עם זילוף של יוגורט עיזים.

המלצות להכנה:
ניתן להחליף את סוג הדג. רצוי להתייעץ עם המוכר לגבי הדג הטרי ביותר ביום הרכישה.
מכיוון שהלימון כובש מעט את הסלמון, רצוי להכין מיד שיושבים לאכול.
אפשר להכין את כל המרכיבים יחד בקערה (לא כולל התבלינים והלימון), ולתבל לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר