סשימי טונה אדומה וסלט שורשים אסייתי

10 דקות הכנהמרכיבים: 200 גרם טונה אדומה 1 גזר1 קולורבי צרור בצל ירוק צרור כוסברה5 כפיות סויה2 כפות שמן סומסוםכפית סילאן1 ס"מ ג'ינג'ר טרי מיץ לימוןאופן ההכנה: לחתוך את הגזר והקולורבי לגפרורים.לקצוץ את הבצל ירוק והכוסברה.לפרוס את הטונה לרצועות סשימי ולהניח את הרצועות מעל הסלט. לערבב את כל חומרי הרוטב ולצקת מעל.

10 דקות הכנה

מרכיבים:
200 גרם טונה אדומה
1 גזר
1 קולורבי
צרור בצל ירוק
צרור כוסברה
5 כפיות סויה
2 כפות שמן סומסום
כפית סילאן
1 ס"מ ג'ינג'ר טרי
מיץ לימון

אופן ההכנה:
לחתוך את הגזר והקולורבי לגפרורים.
לקצוץ את הבצל ירוק והכוסברה.
לפרוס את הטונה לרצועות סשימי ולהניח את הרצועות מעל הסלט.
לערבב את כל חומרי הרוטב ולצקת מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר