חומרים:
2 פילה דניס
6 דפים של בצק פילו
100 גרם מרגרינה
אופן ההכנה:
נצרוב את 2 הפילה דניס.
בין כל דף פילו (3 דפים סה"כ) נמרח מרגרינה מומסת, כשבדף האחרון נמרח את ממרח העגבניות.
נניח את הדניס מעל.
נעטוף ונאפה בתנור כ- 8-10 דקות עד השחמה
חומרים והכנת ממרח עגבניות מיובשות:
עגבנית מיובשות
שמן זית
טימין, מלח, פלפל
שום
לאחר חליטת העגבניות נטחן אותן עם הטמין, מלח, פלפל תוך הזלפת שמן הזית עד לקבלת ממרח עגבניות.
חומרים והכנת רוטב זעפרן:
100 מ"ל שמנת מתוקה
100 מ"ל יין לבן
זעפרן
לאחר השריית הזעפרן בשמנת נצמצם את היין ונוסיף את השמנת, נמשיך לצמצם עד המרקם הרצוי.
שף חואן מסל, קייטרינג "קארמה" (גורמה כשר), White – לחגוג אינטימי.