פילה דניס בפילו

חומרים:2 פילה דניס6 דפים של בצק פילו100 גרם מרגרינהאופן ההכנה:נצרוב את 2 הפילה דניס.בין כל דף פילו (3 דפים סה"כ) נמרח מרגרינה מומסת, כשבדף האחרון נמרח את ממרח העגבניות.נניח את הדניס מעל.נעטוף ונאפה בתנור כ- 8-10 דקות עד השחמהחומרים והכנת ממרח עגבניות מיובשות:עגבנית מיובשותשמן זיתטימין, מלח, פלפלשוםלאחר חליטת העגבניות נטחן אותן עם הטמין, מלח, פלפל תוך הזלפת שמן הזית עד לקבלת ממרח עגבניות.חומרים והכנת רוטב זעפרן:100 מ"ל שמנת מתוקה100 מ"ל יין לבןזעפרןלאחר השריית הזעפרן בשמנת נצמצם את היין ונוסיף את השמנת, נמשיך לצמצם עד המרקם הרצוי.שף חואן מסל, קייטרינג "קארמה" (גורמה כשר), White – לחגוג אינטימי.

חומרים:
2 פילה דניס
6 דפים של בצק פילו
100 גרם מרגרינה

אופן ההכנה:
נצרוב את 2 הפילה דניס.
בין כל דף פילו (3 דפים סה"כ) נמרח מרגרינה מומסת, כשבדף האחרון נמרח את ממרח העגבניות.
נניח את הדניס מעל.
נעטוף ונאפה בתנור כ- 8-10 דקות עד השחמה

חומרים והכנת ממרח עגבניות מיובשות:
עגבנית מיובשות
שמן זית
טימין, מלח, פלפל
שום
לאחר חליטת העגבניות נטחן אותן עם הטמין, מלח, פלפל תוך הזלפת שמן הזית עד לקבלת ממרח עגבניות.

חומרים והכנת רוטב זעפרן:
100 מ"ל שמנת מתוקה
100 מ"ל יין לבן
זעפרן
לאחר השריית הזעפרן בשמנת נצמצם את היין ונוסיף את השמנת, נמשיך לצמצם עד המרקם הרצוי.

שף חואן מסל, קייטרינג "קארמה" (גורמה כשר), White – לחגוג אינטימי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר