דג סלמון אטלנטי צרוב במחבת על קרם שורשים וחזרת

חומרים ל- 6 סועדים:1 קילו פילה סלמון חתוך לחתיכות של 200 גרם10 ראשי שורש סלרי מקולפים250 גרם חזרת טרייהמלח גס, פלפל שחור גרוס גס1 כפית הל250 מ"ל שמן זיתאופן ההכנה:מבשלים את שורשי הסלרי עם החזרת, עד כדי ריכוך. מסננים את המים ומוסיפים את שמן הזית, ההל, כפית מלח גס וכפית פלפל שחור גרוס וטוחנים עד קבלת מרקם חלק. (מרקם של פירה)מחממים שמן זית על מחבת בחום גבוה, מניחים את נתחי פילה הסלמון (על עורם) על המחבת החמה, מוסיפים כפית מלח גס וכפית פלפל גס וכל 3,4 דקות הופכים את הדג על צידו. כך 4 פעמים, עד שנצרב מכל צדדיו.מניחים את נתח הדג במרכז צלחת ההגשה ולצידו יוצקים 2 כפות מקרם השורשים והחזרת."קפה רינגלבלום" – בית קפה-מסעדה המכשיר בני נוער בסיכון לעבודות המסעדנות הממוקם בשיכון ד' בבאר שבע. מטרת המסעדה הינה מתן הכשרה מקצועית וכישורי חיים לכ- 15 בני נוער מדי שנה.

חומרים ל- 6 סועדים:
1 קילו פילה סלמון חתוך לחתיכות של 200 גרם
10 ראשי שורש סלרי מקולפים
250 גרם חזרת טרייה
מלח גס, פלפל שחור גרוס גס
1 כפית הל
250 מ"ל שמן זית

אופן ההכנה:
מבשלים את שורשי הסלרי עם החזרת, עד כדי ריכוך.
מסננים את המים ומוסיפים את שמן הזית, ההל, כפית מלח גס וכפית פלפל שחור גרוס וטוחנים עד קבלת מרקם חלק. (מרקם של פירה)
מחממים שמן זית על מחבת בחום גבוה, מניחים את נתחי פילה הסלמון (על עורם) על המחבת החמה, מוסיפים כפית מלח גס וכפית פלפל גס וכל 3,4 דקות הופכים את הדג על צידו. כך 4 פעמים, עד שנצרב מכל צדדיו.
מניחים את נתח הדג במרכז צלחת ההגשה ולצידו יוצקים 2 כפות מקרם השורשים והחזרת.

"קפה רינגלבלום" – בית קפה-מסעדה המכשיר בני נוער בסיכון לעבודות המסעדנות הממוקם בשיכון ד' בבאר שבע. מטרת המסעדה הינה מתן הכשרה מקצועית וכישורי חיים לכ- 15 בני נוער מדי שנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר