שיפודי פורל בסגנון תאילנדי

מרכיבים ל-4 סועדים (8 שיפודים):4 נתחי פילה פורל לבן3 כפות רוטב צ'ילי חמוץ פיקנטי8 עגבניות שרי8 בצלצלי שאלוט חצי חציל חתוך לקוביות3 כפות שמן זית2 שיני שום כתוש1 כף גרידת לימוןחצי בקבוק בירה לבנה3 כפות קורנפלור מלאותשמן לטיגון עמוק1 ביצהקורט מלח פלפל לבןאופן ההכנה:מכינים בלילה מכל החומרים, למעט הצ'ילי.חותכים את פילה הפורל ומתבלים בבלילה, כך שהקוביות יהיו מצופות ברוטב.משפדים את קוביות הפורל יחד עם עגבניות השרי, קוביות חצילים והבצלים.מטגנים בשמן עמוק.מוציאיםוןמניחים על נייר סופג את השיפודים.לאחר מכן מניחים שיפוד במרכז הצלחה ומוזגים רוטב צ'ילי מעל.מומלץ להגיש בליווי נודלס מוקפץ עם ירקות. אתר דגי הדן

מרכיבים ל-4 סועדים (8 שיפודים):
4 נתחי פילה פורל לבן
3 כפות רוטב צ'ילי חמוץ פיקנטי
8 עגבניות שרי
8 בצלצלי שאלוט
חצי חציל חתוך לקוביות
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתוש
1 כף גרידת לימון
חצי בקבוק בירה לבנה
3 כפות קורנפלור מלאות
שמן לטיגון עמוק
1 ביצה
קורט מלח
פלפל לבן

אופן ההכנה:
מכינים בלילה מכל החומרים, למעט הצ'ילי.
חותכים את פילה הפורל ומתבלים בבלילה, כך שהקוביות יהיו מצופות ברוטב.
משפדים את קוביות הפורל יחד עם עגבניות השרי, קוביות חצילים והבצלים.
מטגנים בשמן עמוק.
מוציאיםוןמניחים על נייר סופג את השיפודים.
לאחר מכן מניחים שיפוד במרכז הצלחה ומוזגים רוטב צ'ילי מעל.
מומלץ להגיש בליווי נודלס מוקפץ עם ירקות.

אתר דגי הדן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר