פילה לוקוס עם אפונה סינית ועגבניות שרי

חומרים ל- 5 סועדים:1 קילו פילה לוקוס טרי חתוך ל- 5 פרוסות שוות {200 ג"ר לפרוסה}1/2 קילו אפונה סינית 1/2 קילו עגבניות שרי – רצוי כמה שיותר קטנות1/2 כוס שמן זית 1 גזר מגורד בפומפיה1 בצל מגורד בפומפיה 1 לימון סחוט5 שיני שום חתוכים לפרוסות1 כוס יין לבן1 כף קורנפלורמלח+פלפלאופן ההכנה:יוצקים חצי כוס שמן זית למחבת.צורבים את פרוסות הדג משני הצדדים.עבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. חולטים את האפונה במים חמים ואז מעבירים למי קרח.מסננים ומעבירים לאותה מחבת שצרבנו בה את הדגים.מוסיפים את השרי והשום.מקפיצים, ממליחים ומפלפלים לפי הצורך.מעבירים לקערה.באותה מחבת מטגנים קלות את הגזר והבצל.יוצקים את היין, שורפים את האלכוהול, מוסיפים את מיץ הלימון מביאים לרתיחה.ממליחים ומפלפלים לפי הצורך.מסמיכים בעזרת הקורנפלור עד להסמכה, כך שהרוטב יוכל לשבת על הדג ולא לנזול ממנו .אופן ההגשה:במרכז הצלחת מניחים את האפונה.מניחים מעל את הדג ויוצקים מעליו את הרוטב.מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S – מלון "כפר המכביה" רמת גן

חומרים ל- 5 סועדים:
1 קילו פילה לוקוס טרי חתוך ל- 5 פרוסות שוות {200 ג"ר לפרוסה}
1/2 קילו אפונה סינית 
1/2 קילו עגבניות שרי – רצוי כמה שיותר קטנות
1/2 כוס שמן זית
1 גזר מגורד בפומפיה
1 בצל מגורד בפומפיה
1 לימון סחוט
5 שיני שום חתוכים לפרוסות
1 כוס יין לבן
1 כף קורנפלור
מלח+פלפל

אופן ההכנה:
יוצקים חצי כוס שמן זית למחבת.
צורבים את פרוסות הדג משני הצדדים.
עבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
חולטים את האפונה במים חמים ואז מעבירים למי קרח.
מסננים ומעבירים לאותה מחבת שצרבנו בה את הדגים.
מוסיפים את השרי והשום.
מקפיצים, ממליחים ומפלפלים לפי הצורך.
מעבירים לקערה.
באותה מחבת מטגנים קלות את הגזר והבצל.
יוצקים את היין, שורפים את האלכוהול, מוסיפים את מיץ הלימון מביאים לרתיחה.
ממליחים ומפלפלים לפי הצורך.
מסמיכים בעזרת הקורנפלור עד להסמכה, כך שהרוטב יוכל לשבת על הדג ולא לנזול ממנו .

אופן ההגשה:
במרכז הצלחת מניחים את האפונה.
מניחים מעל את הדג ויוצקים מעליו את הרוטב.

מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S – מלון "כפר המכביה" רמת גן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר