דג ים פרוס ברוטב לימון, עגבניות שרי, בצל ירוק, פלפל ירוק חריף וכוסברה

חומרים ל- 4 סועדים:400 גרם פילה דג ים, פרוס דק, ללא עור (מומלץ להתשמש במוסר, טונה או לוקוס)מיץ מ-2 לימונים½1 כף שמן זית1 חציל שרוף וחתוך לקוביות10 עגבניות שרי מנומרות10 עגבניות שרי תמר10 עגבניות שרי צהובות2 בצלים ירוקים חתוכים לרצועותצרור כוסברה חתוך דקמלחפלפל1 פלפל ירוק חריף שלםאופן ההכנה:בצלחת שטוחה מניחים את הדג ויוצקים מיץ לימון (כמעט את כל המיץ), 1 כף שמן זית, מלח ופלפל.את החציל שורפים מעל הגז או בתנור עד שמוכן, מורידים את הקליפה וחותכים לקוביות.בכלי נפרד שמים את העגבניות, החציל, הבצל הירוק והכוסברה; ומתבלים במלח, פלפל, 1/2 כף שמן זית ומיץ הלימון הנותר.מסדרים את התערובת במרכז הצלחת מעל הדגים, ואת הפלפל הירוק החריף מניחים מעל.

חומרים ל- 4 סועדים:
400 גרם פילה דג ים, פרוס דק, ללא עור (מומלץ להתשמש במוסר, טונה או לוקוס)
מיץ מ-2 לימונים
½1 כף שמן זית
1 חציל שרוף וחתוך לקוביות
10 עגבניות שרי מנומרות
10 עגבניות שרי תמר
10 עגבניות שרי צהובות
2 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות
צרור כוסברה חתוך דק
מלח
פלפל
1 פלפל ירוק חריף שלם

אופן ההכנה:
בצלחת שטוחה מניחים את הדג ויוצקים מיץ לימון (כמעט את כל המיץ), 1 כף שמן זית, מלח ופלפל.
את החציל שורפים מעל הגז או בתנור עד שמוכן, מורידים את הקליפה וחותכים לקוביות.
בכלי נפרד שמים את העגבניות, החציל, הבצל הירוק והכוסברה; ומתבלים במלח, פלפל, 1/2 כף שמן זית ומיץ הלימון הנותר.
מסדרים את התערובת במרכז הצלחת מעל הדגים, ואת הפלפל הירוק החריף מניחים מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר