חומרים לדג:
נתחי פילה דג
חומרים לבלילה:
כוס קמח
כפית מלח
קורט כמון
קורט פלפל שחור גרוס
חופן עירית קצוצה
חצי כוס בירה
חומרים לרוטב:
3 כפות סויה
2 כפיות מירון
½ צילי קצוץ
חופן עלי כוסברה
ירקות שורש כתוספת:
רצועות גזר
רצועות קולרבי
רצועות גמבה
בצל ירוק
אופן ההכנה:
הכנת הדג:
חותכים את פילה הדג לאצבעות שוות בגודלן.
מכניסים את החומרים לקערת ערבוב, ותוך בחישה מוסיפים את הבירה – עד ליצירת בלילה סמיכה.
טובלים את הדגים בבלילה.
ומטגנים בשמן עמוק במשך 3 דקות.
מסננים ומניחים על נייר סופג.
הכנת הרוטב:
מערבבים את כל החומרים – עד לקבלת מרקם אחיד
הכנת המנה:
מניחים את הירקות בצלחת.
בוזקים את הרוטב.
מניחים את אצבעות הדג מעל.
"כרמים" במושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש
טל. 08-8505859