אצבעות דג בציפוי בצק בירה על ירקות שורש טריים בתחמיץ סויה

חומרים לדג:נתחי פילה דגחומרים לבלילה:כוס קמחכפית מלחקורט כמוןקורט פלפל שחור גרוסחופן עירית קצוצהחצי כוס בירהחומרים לרוטב: 3 כפות סויה2 כפיות מירון½ צילי קצוץחופן עלי כוסברהירקות שורש כתוספת:רצועות גזררצועות קולרבי רצועות גמבה בצל ירוקאופן ההכנה:הכנת הדג: חותכים את פילה הדג לאצבעות שוות בגודלן. מכניסים את החומרים לקערת ערבוב, ותוך בחישה מוסיפים את הבירה – עד ליצירת בלילה סמיכה. טובלים את הדגים בבלילה.ומטגנים בשמן עמוק במשך 3 דקות. מסננים ומניחים על נייר סופג.הכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים – עד לקבלת מרקם אחידהכנת המנה: מניחים את הירקות בצלחת.בוזקים את הרוטב.מניחים את אצבעות הדג מעל."כרמים" במושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"שטל. 08-8505859

חומרים לדג:
נתחי פילה דג

חומרים לבלילה:
כוס קמח
כפית מלח
קורט כמון
קורט פלפל שחור גרוס
חופן עירית קצוצה
חצי כוס בירה

חומרים לרוטב:
3 כפות סויה
2 כפיות מירון
½ צילי קצוץ
חופן עלי כוסברה

ירקות שורש כתוספת:
רצועות גזר
רצועות קולרבי
רצועות גמבה
בצל ירוק

אופן ההכנה:
הכנת הדג:
חותכים את פילה הדג לאצבעות שוות בגודלן.
מכניסים את החומרים לקערת ערבוב, ותוך בחישה מוסיפים את הבירה – עד ליצירת בלילה סמיכה.
טובלים את הדגים בבלילה.
ומטגנים בשמן עמוק במשך 3 דקות.
מסננים ומניחים על נייר סופג.

הכנת הרוטב:
מערבבים את כל החומרים – עד לקבלת מרקם אחיד

הכנת המנה:
מניחים את הירקות בצלחת.
בוזקים את הרוטב.
מניחים את אצבעות הדג מעל.

"כרמים" במושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש
טל. 08-8505859

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר