דג אמנון בפטריות

2 מנות – כל מנה מכילה: 2 מנות חלבון, 1 מנת שומן, 1/2 מנת דגנים, ירקות, סה"כ כ- 220 קלוריותחומרים:300 גרם בשר דג אמנון, ללא אידרות2 כפיות שמן1/2 כוס פטריות קצוצות1/2 כוס קישואים מגוררים וסחוטים3 כפות פירורי לחם4 כפות מיץ לימוןמלח, פלפל שחור ורוזמרין לפי הטעם1 עגבניה פרוסהתרסיס שמן לשימון התבניתאופן ההכנה:מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).מרססים תבנית פיירקס בתרסיס שמן ומניחים בה את הדגים.מחממים במחבת את השמן ומוסיפים את הפטריות והקישואים. מאדים על אש נמוכה עד שיתרככו.מוסיפים את פירורי הלחם ו- 2 כפות ממיץ הלימון. מתבלים, מערבבים, ומסירים מהאש.שוטחים את תערובת הירקות על הדגים שבתבנית.עטרים בפרוסות העגבניה.מטפטפים על התבנית את 2 כפות מיץ הלימון הנותרות. אופים כ- 20 דקות.

2 מנות – כל מנה מכילה: 2 מנות חלבון, 1 מנת שומן, 1/2 מנת דגנים, ירקות, סה"כ כ- 220 קלוריות

חומרים:
300 גרם בשר דג אמנון, ללא אידרות
2 כפיות שמן
1/2 כוס פטריות קצוצות
1/2 כוס קישואים מגוררים וסחוטים
3 כפות פירורי לחם
4 כפות מיץ לימון
מלח, פלפל שחור ורוזמרין לפי הטעם
1 עגבניה פרוסה
תרסיס שמן לשימון התבנית

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
מרססים תבנית פיירקס בתרסיס שמן ומניחים בה את הדגים.
מחממים במחבת את השמן ומוסיפים את הפטריות והקישואים.
מאדים על אש נמוכה עד שיתרככו.
מוסיפים את פירורי הלחם ו- 2 כפות ממיץ הלימון.
מתבלים, מערבבים, ומסירים מהאש.
שוטחים את תערובת הירקות על הדגים שבתבנית.
עטרים בפרוסות העגבניה.
מטפטפים על התבנית את 2 כפות מיץ הלימון הנותרות.
אופים כ- 20 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר