סביצ'ה סלמון

סביצ'ה הוא מאכל שעשוי מדגים טריים, בדרך כלל שרויים במרינדה עם מיץ לימון או ליים. התיבול מכיל מרכיבים נוספים כמ: בצל, מלח, כוסברה, צ'ילי, ופלפל

 

חומרים:

  • 100 גרם דג סלמון נקי מעור ועצמות (ניתן גם להחליף בטונה אדומה, אינטיאס, או לוקוס).
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה.
  • 20 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
  • 1 גבעול סלרי.
  • 1/2 בצל סגול קטן קצוץ.
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח לפי הטעם

 

אופן ההכנה:
חותכים את הסלמון לקוביות קטנות.
קוצצים את הסלרי לטבעות קטנות (מוסיפים לפי הטעם, כמה שאוהבים).
מערבבים בקערה: דג, סלרי, פטרוזיליה, בצל, ועגבניות.

תיבול
מתחילים עם הלימון, מוסיפים מלח ומערבבים.
לאחר מכן, מוסיפים את שמן הזית, טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
מסדרים על צלחת יפה ומגישים מיד.

הערה חשובה:
חשוב להקפיד על הסדר. אם נשים קודם את השמן הוא יעטוף את הדג (כמו ציפוי), ולא יאפשר למלח וללימון לעשות את שלהם.
במידה ולא מגישים מיד, ניתן להכין הכל בלי התיבול, וממש לפני ההגשה להוסיף את מיץ הלימון, המלח ושמן הזית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר