פילה סלמון על ריזוטו פורטובלו בקרם קוקוס ופסטיס

חומרים:200 גרם אורז עגול 1 כוס שמן זית1ליטר ליטר ציר ירקות חם 1חצי כוס חלב קוקוס מלח פלפל שחור גרוס 200 גרם פילה סלמון עם העור 2 י"ח פטריות פורטובלו מוקפצות מעט 3 שיני שום פרוסות1 כוס נוזל ירקות מלח גס פלפל שחור גרוס מעט תימין טרי חצי כוס פסטיס חצי כוס חלב קוקוס אופן ההכנה: בסיר רחב מחממים שמן זית ומוסיפים את האורז.מטגנים תוך כדי ערבוב כ3-  דקות.וסיפים את פטריות הפורטובלו הפרוסות ומערבבים.מתחילים להוסיף ציר ירקות – כל פעם מעט, עד שנספג, ומוסיפים עוד.את התהליך יש לבצע על אש נמוכה עד שהאורז הופך לרך. מוסיפים חלב קוקוס.מביאים לצמצום.במקביל להכנת האורז מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את הסלמון – תחילה את צד העור ולאחר מכן את צד הבשר יוצקים פנימה פסטיס וכוס ציר ירקות.מתבלים במלח, תימין ופלפל גרוס.מוסיפים את שיני השום ומביאים לרתיחה .מנמיכים את האש ומבשלים עד לדרגת מדיום של הדג.הגשה: מניחים במרכז הצלחת ריזוטו ומעל מניחים את הסלמון .יוצקים לנוזל שנשאר במחבת מעט חלב קוקוס, מצמצמים ויוצקים מעל הדג.מסעדת "לונה", ככר החאן 1, אשקלון. טל. 08 6722220

חומרים:
200 גרם אורז עגול
1 כוס שמן זית
1ליטר ליטר ציר ירקות חם
1חצי כוס חלב קוקוס
מלח
פלפל שחור גרוס
200 גרם פילה סלמון עם העור
2 י"ח פטריות פורטובלו מוקפצות מעט
3 שיני שום פרוסות
1 כוס נוזל ירקות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מעט תימין טרי
חצי כוס פסטיס
חצי כוס חלב קוקוס

אופן ההכנה:
בסיר רחב מחממים שמן זית ומוסיפים את האורז.
מטגנים תוך כדי ערבוב כ3-  דקות.
וסיפים את פטריות הפורטובלו הפרוסות ומערבבים.
מתחילים להוסיף ציר ירקות – כל פעם מעט, עד שנספג, ומוסיפים עוד.
את התהליך יש לבצע על אש נמוכה עד שהאורז הופך לרך.
מוסיפים חלב קוקוס.
מביאים לצמצום.
במקביל להכנת האורז מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את הסלמון – תחילה את צד העור ולאחר מכן את צד הבשר
יוצקים פנימה פסטיס וכוס ציר ירקות.
מתבלים במלח, תימין ופלפל גרוס.
מוסיפים את שיני השום ומביאים לרתיחה .
מנמיכים את האש ומבשלים עד לדרגת מדיום של הדג.

הגשה:
מניחים במרכז הצלחת ריזוטו ומעל מניחים את הסלמון .
יוצקים לנוזל שנשאר במחבת מעט חלב קוקוס, מצמצמים ויוצקים מעל הדג.

מסעדת "לונה", ככר החאן 1, אשקלון. טל. 08 6722220

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר