חומרים ל- 4 מנות:
4 פילה דג לוקוס נקי מעצמות וטרי
2 גזרים
2 בצל סגול
4 שני שום לא קלוף
2 שורש פטרוזיליה
3 שורש סלרי
4 יח' ארטישוק ירושלמי
2 לימונים
4 ענפי טימין
4 כפות יין לבן
אופן ההכנה:
חותכים את כל ירקות השורש בחיתוך גס.
מחממים במחבת הגשה מעט שמן, ומטגנים את כל ירקות השורש.
מוסיפים את שיני השום, הטימין ואת הלימונים.
צורבים במחבת את הדג על הצד של העור.
מוסיפים יין לבן ומעט נוזל.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 12 דקות – עד שהדג מוכן .
"כרמים" במושב סגולה