דגים חריפים – חריימה

מתכון ל-4 אנשיםרכיבים:1/4 כוס שמן זית5 שיני שום, פרוסותפלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס"מפלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס"מ2 כפיות גדושות רסק עגבניות4 עגבניות חתוכות קצוץ דק1/4 כוס מים2 כפיות כמון טחון2 כפיות סוכר2 כפיות מלח1 כפית פלפל שאטה גרוס1/2 קופסאת שימורים גרגרי חומוס מבושלכף גדושה כוסברה טרייה קצוצה8 יחידות פילה אמנון בטמפרטות מקרראופן ההכנה:לשים במחבת שטוח ורחב שמן זית, שום ופלפלים חתוכים.אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות.להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה.לבשל כ-20 דקות עד להסמכה.להוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות.לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים.מחיר המנה ברשת קפה גרג: 74 ₪

מתכון ל-4 אנשים

רכיבים:
1/4 כוס שמן זית
5 שיני שום, פרוסות
פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
פלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
2 כפיות גדושות רסק עגבניות
4 עגבניות חתוכות קצוץ דק
1/4 כוס מים
2 כפיות כמון טחון
2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שאטה גרוס
1/2 קופסאת שימורים גרגרי חומוס מבושל
כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה
8 יחידות פילה אמנון בטמפרטות מקרר

אופן ההכנה:
לשים במחבת שטוח ורחב שמן זית, שום ופלפלים חתוכים.
אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות.
להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה.
לבשל כ-20 דקות עד להסמכה.
להוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה.
לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות.
לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים.

מחיר המנה ברשת קפה גרג: 74 ₪

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר