פילה אמנון ברוטב עגבניות שרי וזיתי קלמטה

מצרכים:4 יחידות פילה אמנוןמלח, פלפל שחור½ כוס קמחשמן לטיגון (קנולה/זית)מצרכים לרוטב:¼ כוס שמן זית20 עגבניות שרי חצויות3 כפות עגבניות מיובשות בשמן קצוצות6 שיני שום פרוסות10 זיתי קלמטה מגולענים וחצויים½ פלפל חריף נקי מגרעינים וקצוץמלח גס, פלפל שחור גרוס, ½ כפית סוכר3 כפות עלי ריחן קצוצים להגשה:½ כוס פטרוזיליה קצוצהאופן ההכנה:להכנת הרוטב: מחממים במחבת שמן זית.מוסיפים את כל החומרים פרט לריחן ומטגנים 5 דקות. טועמים ומשפרים תיבול.מסירים מהאש מוסיפים את הריחן ומערבבים. מתבלים את הדגים במלח ובפלפל, מקמחים ומנערים מהקמח העודף.מטגנים 3 דקות מצד העור.הופכים ומטגנים עוד 2 דקות.הגשה: מסדרים את הדגים בצלחות אישיות. יוצקים מעליהם את הרוטב.זורים פטרוזיליה ומגישים עם יין לבן צונן.מוצרי דגת הארץ כשרים בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

מצרכים:
4 יחידות פילה אמנון
מלח, פלפל שחור
½ כוס קמח
שמן לטיגון (קנולה/זית)

מצרכים לרוטב:
¼ כוס שמן זית
20 עגבניות שרי חצויות
3 כפות עגבניות מיובשות בשמן קצוצות
6 שיני שום פרוסות
10 זיתי קלמטה מגולענים וחצויים
½ פלפל חריף נקי מגרעינים וקצוץ
מלח גס, פלפל שחור גרוס, ½ כפית סוכר
3 כפות עלי ריחן קצוצים

להגשה:
½ כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
להכנת הרוטב:
מחממים במחבת שמן זית.
מוסיפים את כל החומרים פרט לריחן ומטגנים 5 דקות.
טועמים ומשפרים תיבול.
מסירים מהאש מוסיפים את הריחן ומערבבים.
מתבלים את הדגים במלח ובפלפל, מקמחים ומנערים מהקמח העודף.
מטגנים 3 דקות מצד העור.
הופכים ומטגנים עוד 2 דקות.

הגשה:
מסדרים את הדגים בצלחות אישיות.
יוצקים מעליהם את הרוטב.
זורים פטרוזיליה ומגישים עם יין לבן צונן.

מוצרי דגת הארץ כשרים בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר