חריימה פילה בייבי קרפ

חומרים:1 דג קרפיון פרוס (מוצע להשתמש ב-2 יחידות פילה בייבי קרפ של דגת הארץ)לרוטב1/3 כוס שמן זית100 גרם רסק עגבניות10 שיני שום כתושות2 כפות פפריקה מתוקהפפריקה חריפה לפי הטעם1 כפית כמון1 כפית קימל טחוןמלח, פלפל שחור גרוסמיץ מלימון בינוני2 כוסות מים1 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצהאופן ההכנה:מחממים שמן בסיר רחב ושטוח.מוסיפים רסק עגבניות שום ואת כל התבלינים.מטגנים דקה. מוסיפים מיץ לימון ומים ומביאים לרתיחה.מסדרים בסיר את פרוסות הדג כך שיכסו ברוטב.מבשלים מכוסה על אש נמוכה 15 – 20 דקות.הגשה:זורים מעל פטרוזיליה או כוסברה ומגישים עם חלה טרייה.מוצרי דגת הארץ כשרים בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

חומרים:
1 דג קרפיון פרוס (מוצע להשתמש ב-2 יחידות פילה בייבי קרפ של דגת הארץ)
לרוטב
1/3 כוס שמן זית
100 גרם רסק עגבניות
10 שיני שום כתושות
2 כפות פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה לפי הטעם
1 כפית כמון
1 כפית קימל טחון
מלח, פלפל שחור גרוס
מיץ מלימון בינוני
2 כוסות מים
1 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר רחב ושטוח.
מוסיפים רסק עגבניות שום ואת כל התבלינים.
מטגנים דקה.
מוסיפים מיץ לימון ומים ומביאים לרתיחה.
מסדרים בסיר את פרוסות הדג כך שיכסו ברוטב.
מבשלים מכוסה על אש נמוכה 15 – 20 דקות.

הגשה:
זורים מעל פטרוזיליה או כוסברה ומגישים עם חלה טרייה.

מוצרי דגת הארץ כשרים בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר