בורי ברוטב עשבי תיבול ושמן זית צלוי בתנור

מצרכים:4 פילה בורי של דגת הארץ חתוך ל-5 מנות כל אחד2 כוסות פטרוזיליה חתוכה גסכוס כוסברה חתוכה גס2 כפות מרווה קצוצה גס3 כפות פסטו4 שיני שום פרוסות3/4 כוס כרישה קצוצה גסשמן זיתמלח גסלימון טרי12 שרי חצויותפלפל שחור גרוסאופן ההכנה:מחממים את התנור ל- 200 מעלות.חותכים את הדגים ל-5-6 מנותבמעבד מזון מוסיפים: פטרוזיליה, כוסברה טרייה, מרווה קצוצה, פסטו, שום, כרישה, 1/2 כוס שמן זית.טוחנים ביחד למרקם מעט גס ואחיד.מתבלים ב-3-4 קורט מלח גס, 2 כף מיץ לימון טרי, שרי חצויות ,2 קורט פלפל שחור גרוס, ו-1/2 כוס שמן זית.טוחנים לרוטב אחיד ומעט גס במרקמו.מעבירים את הרוטב לתבנית צלייה בתנור חד פעמית, ומשטחים. מניחים את התבנית מעל תבנית נוספת – שיהיה קל להוציא.מכסים ומרתיחים את הרוטב בתנור.מוציאים את הרוטב הרותח ומוסיפים את הדגים מעל הרוטב הרותח. מכסים בעזרת כף את הדג עם הרוטב.צולים ל-5 דקות. הופכים את הדגים ומכסים שוב עם הרוטב.צולים מכוסה לעוד 4-5 דקות .מסירים את הכיסוי ל-2 דקות של צלייה ומגישים חם.מוצרי דגת הארץ כשרים בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

מצרכים:
4 פילה בורי של דגת הארץ חתוך ל-5 מנות כל אחד
2 כוסות פטרוזיליה חתוכה גס
כוס כוסברה חתוכה גס
2 כפות מרווה קצוצה גס
3 כפות פסטו
4 שיני שום פרוסות
3/4 כוס כרישה קצוצה גס
שמן זית
מלח גס
לימון טרי
12 שרי חצויות
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
חותכים את הדגים ל-5-6 מנות
במעבד מזון מוסיפים: פטרוזיליה, כוסברה טרייה, מרווה קצוצה, פסטו, שום, כרישה, 1/2 כוס שמן זית.
טוחנים ביחד למרקם מעט גס ואחיד.
מתבלים ב-3-4 קורט מלח גס, 2 כף מיץ לימון טרי, שרי חצויות ,2 קורט פלפל שחור גרוס, ו-1/2 כוס שמן זית.
טוחנים לרוטב אחיד ומעט גס במרקמו.
מעבירים את הרוטב לתבנית צלייה בתנור חד פעמית, ומשטחים.
מניחים את התבנית מעל תבנית נוספת – שיהיה קל להוציא.
מכסים ומרתיחים את הרוטב בתנור.
מוציאים את הרוטב הרותח ומוסיפים את הדגים מעל הרוטב הרותח.
מכסים בעזרת כף את הדג עם הרוטב.
צולים ל-5 דקות.
הופכים את הדגים ומכסים שוב עם הרוטב.
צולים מכוסה לעוד 4-5 דקות .
מסירים את הכיסוי ל-2 דקות של צלייה ומגישים חם.

מוצרי דגת הארץ כשרים בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר