מוסר מאודה בתנור ברוטב ים תיכוני

מצרכים:4 פילה מוסר של דגת הארץ (בסוף הצלייה לחתוך ל-5 מנות)שמן זיתמלח גספלפל לבןשום כתושיין אדוםרכז רימונים8 כפות עירית קצוצהשמנת מתוקה 15%ענפי רוזמרין בינונייםעיריתאופן ההכנה:מחממים את התנור ל-180 מעלות.מניחים על שולחן העבודה במקביל 2 רדיד אלומיניום רחב. מעל כל רדיד מניחים דף נייר פרגמנט באותו הגודל.מעל כל נייר פרגמנט מורחים עם כף בשליש המרכזי 4 כפות שמן זית.מניחים 2 פילה מוסר במקביל במרכז מעל שמן הזית שהעור כלפי מטה.מעל כל פילה מוסר מפזרים בצורה אחידה: קורט עדין מלח גס, קורט עדין פלפל לבן.מורחים על הדגים 1/4 כפית שום כתוש. יוצקים למעלה עוד כף שמן זית, 3 כפות יין אדום, 1/4 כפית רכז רימונים.מעל מפזרים 2 כפות עירית קצוצה, 4 כפות שמנת מתוקה.בעזרת ענפי הרוזמרין מורחים את התיבול מעל פני הדגים, ומניחים ענף רוזמרין מעל כל נתח דג.סוגרים את הדגים עם נייר הפרגמנט והאלומיניום היטב ועם נייר הכסף – ע"י הרמת וקיפול 4 צדדים מעל הדגים, כלפי מעלה. עוטפים בעוד נייר כסף מעל – לאטימה.מניחים על תבנית ומכניסים לתנור לכ-20 דקות.מוצרי דגת הארץ כשרים בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

מצרכים:
4 פילה מוסר של דגת הארץ (בסוף הצלייה לחתוך ל-5 מנות)
שמן זית
מלח גס
פלפל לבן
שום כתוש
יין אדום
רכז רימונים
8 כפות עירית קצוצה
שמנת מתוקה 15%
ענפי רוזמרין בינוניים
עירית

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מניחים על שולחן העבודה במקביל 2 רדיד אלומיניום רחב.
מעל כל רדיד מניחים דף נייר פרגמנט באותו הגודל.
מעל כל נייר פרגמנט מורחים עם כף בשליש המרכזי 4 כפות שמן זית.
מניחים 2 פילה מוסר במקביל במרכז מעל שמן הזית שהעור כלפי מטה.
מעל כל פילה מוסר מפזרים בצורה אחידה: קורט עדין מלח גס, קורט עדין פלפל לבן.
מורחים על הדגים 1/4 כפית שום כתוש.
 יוצקים למעלה עוד כף שמן זית, 3 כפות יין אדום, 1/4 כפית רכז רימונים.
מעל מפזרים 2 כפות עירית קצוצה, 4 כפות שמנת מתוקה.
בעזרת ענפי הרוזמרין מורחים את התיבול מעל פני הדגים, ומניחים ענף רוזמרין מעל כל נתח דג.
סוגרים את הדגים עם נייר הפרגמנט והאלומיניום היטב ועם נייר הכסף – ע"י הרמת וקיפול 4 צדדים מעל הדגים, כלפי מעלה.
עוטפים בעוד נייר כסף מעל – לאטימה.
מניחים על תבנית ומכניסים לתנור לכ-20 דקות.

מוצרי דגת הארץ כשרים בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר