סביצ'ה טונה אדומה

רכיבים ל- 4 מנות:120 גר' טונה אדומה טרייה1 פלפל אדום1 פלפל צהוב1 בצל סגול קטן3 גבעולי בצל ירוקרבע זר כוסברה1 פלפל צ'ילי חריףקוביות לימון טרי מלימון 1 (ללא הקליפה)מיץ מלימון סחוט אחד 1 כף שמן שומשום2 כפות שמן זיתקורט מלחקורט פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:קוצצים את כל הרכיבים – כמה שיותר דק. מוסיפים את התבלינים, שמן הזית ומיץ הלימון.מגישים מיד לשולחן. NOVA אירועים בנמל תל אביבצילום דניאל לילה

רכיבים ל- 4 מנות:
120 גר' טונה אדומה טרייה
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 בצל סגול קטן
3 גבעולי בצל ירוק
רבע זר כוסברה
1 פלפל צ'ילי חריף
קוביות לימון טרי מלימון 1 (ללא הקליפה)
מיץ מלימון סחוט אחד
1 כף שמן שומשום
2 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
קוצצים את כל הרכיבים – כמה שיותר דק.
מוסיפים את התבלינים, שמן הזית ומיץ הלימון.
מגישים מיד לשולחן.

NOVA אירועים בנמל תל אביב

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר