פילה דניס אפוי בתנור עם עשבי תיבול בנוסח הדייגים בלבנון (סידייה)

פילה דניס אפוי בתנור עם עשבי תיבול בנוסח הדייגים בלבנון, מוגש עם תפוחי אדמה ננסיים צלויים עם כורכום ובצל מטוגן (סידייה)חומרים (4 מנות):* 8 פילה דניס נקיים מקשקשים ואדרות (עצמות)* 1 כף פטרוזיליה קצוצה* 1 כף כוסברה קצוצה* 1 כף עירית קצוצה* 8 כפות שמן זית* מלח ופלפל לפי הטעםחומרים לבצל:* 4 בצלים בינוניים קלופים וחתוכים לרצועות דקות* 4 כפות שמן זית לטיגון הבצל* כפית כורכום* ½ כפית כמון* מלח ופלפל לפי הטעםחומרים לתפוחי אדמה:* 32 תפוחי אדמה ננסיים* ½ כפית כורכום* 8 כפות שמן זית* מלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה:הכנת הדג: * מערבבים את כל המצרכים ומתבלים במלח ופלפל.* מניחים את הדג על מגש אפיה, כאשר עור הדג מופנה כלפי מעלה, ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות במשך כ- 10 דקות.הכנת הבצל: * מטגנים במחבת את הבצל ומוסיפים תוך כדי את התבלינים.* בסוף הטיגון מוסיפים מעט מלח.הכנת תפוחי האדמה: * מערבבים את כל המצרכים ומעבירים לתבנית אפיה. * אופים בתנור ב- 180 מעלות למשך כ- 30 דקות. המלצה: * להגיש את הדגים על הבצל המטוגן.צילום: טל אגסי

פילה דניס אפוי בתנור עם עשבי תיבול בנוסח הדייגים בלבנון, מוגש עם תפוחי אדמה ננסיים צלויים עם כורכום ובצל מטוגן (סידייה)

חומרים (4 מנות):
* 8 פילה דניס נקיים מקשקשים ואדרות (עצמות)
* 1 כף פטרוזיליה קצוצה
* 1 כף כוסברה קצוצה
* 1 כף עירית קצוצה
* 8 כפות שמן זית
* מלח ופלפל לפי הטעם

חומרים לבצל:
* 4 בצלים בינוניים קלופים וחתוכים לרצועות דקות
* 4 כפות שמן זית לטיגון הבצל
* כפית כורכום
* ½ כפית כמון
* מלח ופלפל לפי הטעם

חומרים לתפוחי אדמה:
* 32 תפוחי אדמה ננסיים
* ½ כפית כורכום
* 8 כפות שמן זית
* מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
הכנת הדג:
* מערבבים את כל המצרכים ומתבלים במלח ופלפל.
* מניחים את הדג על מגש אפיה, כאשר עור הדג מופנה כלפי מעלה, ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות במשך כ- 10 דקות.

הכנת הבצל:
* מטגנים במחבת את הבצל ומוסיפים תוך כדי את התבלינים.
* בסוף הטיגון מוסיפים מעט מלח.

הכנת תפוחי האדמה:
* מערבבים את כל המצרכים ומעבירים לתבנית אפיה.
* אופים בתנור ב- 180 מעלות למשך כ- 30 דקות. 

המלצה:
* להגיש את הדגים על הבצל המטוגן.

צילום: טל אגסי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר