לברק שלם על מלח גס ותערובת עשבי תיבול

חומרים:4 יח' לברק טרי 2 גמבה חתוכים לרוביות קטנות מאוד צרור פטרוזיליה חופן כוסברה קצוצה 1 כוס שמן זית חצי כוס יין לבן 5 שיני שום שלמות מלח גס פלפל שחור גרוס אופן ההכנה:בתוך קערה מערבבים את הגמבה, השום, הפטרוזיליה והכוסברה.מוסיפים את היין הלבן ושמן הזית .מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ומעבירים למקרר למשך לילה.בבשר הדג חורצים פסים לאורכו ומעל מפזרים מתערובת הירקות .מפזרים מלח גס בכלי חסין חום ומכניסים את הדג לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות .מוציאים ומגישים עם המלח גס מתחת.מסעדת "לונה" בעיר העתיקה באשקלון, ככר החאן 1, טל.  08 6722220

חומרים:
4 יח' לברק טרי
2 גמבה חתוכים לרוביות קטנות מאוד
צרור פטרוזיליה
חופן כוסברה קצוצה
1 כוס שמן זית
חצי כוס יין לבן
5 שיני שום שלמות
מלח גס
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
בתוך קערה מערבבים את הגמבה, השום, הפטרוזיליה והכוסברה.
מוסיפים את היין הלבן ושמן הזית .
מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ומעבירים למקרר למשך לילה.
בבשר הדג חורצים פסים לאורכו ומעל מפזרים מתערובת הירקות .
מפזרים מלח גס בכלי חסין חום ומכניסים את הדג לתנור בחום של 180 מעלות למשך
כ- 15 דקות .
מוציאים ומגישים עם המלח גס מתחת.

מסעדת "לונה" בעיר העתיקה באשקלון, ככר החאן 1, טל.  08 6722220

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר