חומרים:
4 יח' לברק טרי
2 גמבה חתוכים לרוביות קטנות מאוד
צרור פטרוזיליה
חופן כוסברה קצוצה
1 כוס שמן זית
חצי כוס יין לבן
5 שיני שום שלמות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
בתוך קערה מערבבים את הגמבה, השום, הפטרוזיליה והכוסברה.
מוסיפים את היין הלבן ושמן הזית .
מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ומעבירים למקרר למשך לילה.
בבשר הדג חורצים פסים לאורכו ומעל מפזרים מתערובת הירקות .
מפזרים מלח גס בכלי חסין חום ומכניסים את הדג לתנור בחום של 180 מעלות למשך
כ- 15 דקות .
מוציאים ומגישים עם המלח גס מתחת.
מסעדת "לונה" בעיר העתיקה באשקלון, ככר החאן 1, טל. 08 6722220