שני דגים על מיקס פטריות

חומרים:400 גרם פילה סלמון מחולק ל-4 4 יח' פילה דניס 3 סלסלות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים2 סלסלות פטריות פורטובלו חתוכות לרבעים חצי כוס שמן זית למשרה: חופן כוסברה קצוצה חופן פטרוזיליה קצוצה4 ענפי תימין קצוצים 4 שיני שום קצוץ 1 כוס יין לבן מיץ משני לימונים חצי כוס שמן זית משובח 1 כפית מלח ים אטלנטי פלפל שחור גרוס לפי טעם אופן ההכנה:למשרה: מערבבים את כל החומרים יחד.מעבירים לצנצנת למשך לילה .לדגים:מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את הדגים תחילה מצד העור ולאחר מכן מצד הבשר .מוציאים את הדגים, מוסיפים שמן זית ומקפיצים את הפטריות עד להזהבה .מחזירים את הדגים ומניחים מעל הפטריות.יוצקים מעל מהמשרה, מנמיכים את האש ומבשלים כשתי דקות נוספות.הגשה:מגישים יחד עם המחבת למרכז השולחן .מסעדת "לונה" בעיר העתיקה באשקלון,  ככר החאן 1, אשקלון. 08 6722220צילום דן פרץ

חומרים:
400 גרם פילה סלמון מחולק ל-4
4 יח' פילה דניס
3 סלסלות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
2 סלסלות פטריות פורטובלו חתוכות לרבעים
חצי כוס שמן זית

למשרה:
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
4 ענפי תימין קצוצים
4 שיני שום קצוץ
1 כוס יין לבן
מיץ משני לימונים
חצי כוס שמן זית משובח
1 כפית מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס לפי טעם

אופן ההכנה:
למשרה:
מערבבים את כל החומרים יחד.
מעבירים לצנצנת למשך לילה .

לדגים:
מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את הדגים תחילה מצד העור ולאחר מכן מצד הבשר .
מוציאים את הדגים, מוסיפים שמן זית ומקפיצים את הפטריות עד להזהבה .
מחזירים את הדגים ומניחים מעל הפטריות.
יוצקים מעל מהמשרה, מנמיכים את האש ומבשלים כשתי דקות נוספות.

הגשה:
מגישים יחד עם המחבת למרכז השולחן .

מסעדת "לונה" בעיר העתיקה באשקלון,  ככר החאן 1, אשקלון. 08 6722220

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר