פילה סלמון בעשבי תיבול על מצע פירה אפונה

חומרים (4 מנות):800 גר' פילה סלמון נקי ½ כוס פטרוזיליה קצוצה½ כוס כוסברה קצוצה½ כוס מיץ לימון½ כוס שמן זית1 כפית מלח1 כפית פלפל שחור טחון4 תפו"א גדולים2 כוסות אפונה ירוקה קפואאופן ההכנה:מניחים בכלי עמוק פטרוזיליה, כוסברה, מיץ לימון, שמן זית ומלח-פלפל.טוחנים במג'ימיקס את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה.פורסים את פילה הסלמון ל-4 פרוסות שוות ומתבלים בתערובת עשבי התיבול.מקלפים את תפו"א, מניחים בסיר עמוק וממלאים מים עד לכיסוי (ועוד טיפה).מבשלים את תפו"א על אש קטנה במשך כ-45 דקות – עד לדרגת ריכוך.מוסיפים את האפונה הקפואה ומבשלים במשך כ-3 דקות.מסננים ומועכים את התערובת לפירה, מתבלים את עם מלח דק ופלפל לבן.מכניסים את פילה הסלמון לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 12 דקות.מניחים את פילה הסלמון על הפירה.להגשה: מומלץ להגיש עם לימון, וניתן לקשט עם פרוסות כרישה שטוגנה בשמן עמוקNOVA אירועים בנמל תל אביב, ביתן הארצות 4, טל. 03-5447750, 1-800-333-432

חומרים (4 מנות):
800 גר' פילה סלמון נקי
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
½ כוס כוסברה קצוצה
½ כוס מיץ לימון
½ כוס שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור טחון
4 תפו"א גדולים
2 כוסות אפונה ירוקה קפוא

אופן ההכנה:
מניחים בכלי עמוק פטרוזיליה, כוסברה, מיץ לימון, שמן זית ומלח-פלפל.
טוחנים במג'ימיקס את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה.
פורסים את פילה הסלמון ל-4 פרוסות שוות ומתבלים בתערובת עשבי התיבול.
מקלפים את תפו"א, מניחים בסיר עמוק וממלאים מים עד לכיסוי (ועוד טיפה).
מבשלים את תפו"א על אש קטנה במשך כ-45 דקות – עד לדרגת ריכוך.
מוסיפים את האפונה הקפואה ומבשלים במשך כ-3 דקות.
מסננים ומועכים את התערובת לפירה, מתבלים את עם מלח דק ופלפל לבן.
מכניסים את פילה הסלמון לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 12 דקות.
מניחים את פילה הסלמון על הפירה.

להגשה:
מומלץ להגיש עם לימון, וניתן לקשט עם פרוסות כרישה שטוגנה בשמן עמוק

NOVA אירועים בנמל תל אביב, ביתן הארצות 4, טל. 03-5447750, 1-800-333-432

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר