אמנון ברוטב איטלקי של עגבניות ופסטו

מצרכים:6 פילטים דג אמנון של דגת הארץבצל לבן בינונישמן זית2 שיני שום פרוסות דקפלפל שחור גרוס2 קופסאות של 240 גרם (נטו) עגבניות קוביות קלופותסוכר מלח גספסטו טרילימון טריצרור בזיליקום לעיטור המנהאופן ההכנה:חותכים כל פילה דג אמנון ל-3 או 4.קוצצים את הבצל דק.מחממים 7 כפות שמן זית וצולים את הבצל להזהבה עדינה.מוסיפים 2 שיני שום פרוסות ו-2 קורט עדינים של פלפל שחור גרוס וצולים לדקה. מוסיפים את העגבניות המרוסקות.מתבלים ב-1.5 כפית סוכר לבן, 2 כפיות שטוחות מלח גס, כף מיץ לימון טרי ו-3-4 כפות שטוחות של פסטו טרי. מערבבים ומרתיחים לרתיחה עדינה.מוסיפים אל הרוטב הרותח את הדגים ומכסים ברוטב את הדגים עם כף. מכסים ומבשלים ברתיחה קלה ל-10-12 דקות. מנערים קלות את סיר הדגים.מגישים חם בעיטור צרור עלי בזיליקום טריים.מוצרי דגת הארץ כשרים בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

מצרכים:
6 פילטים דג אמנון של דגת הארץ
בצל לבן בינוני
שמן זית
2 שיני שום פרוסות דק
פלפל שחור גרוס
2 קופסאות של 240 גרם (נטו) עגבניות קוביות קלופות
סוכר
מלח גס
פסטו טרי
לימון טרי
צרור בזיליקום לעיטור המנה

אופן ההכנה:
חותכים כל פילה דג אמנון ל-3 או 4.
קוצצים את הבצל דק.
מחממים 7 כפות שמן זית וצולים את הבצל להזהבה עדינה.
מוסיפים 2 שיני שום פרוסות ו-2 קורט עדינים של פלפל שחור גרוס וצולים לדקה. מוסיפים את העגבניות המרוסקות.
מתבלים ב-1.5 כפית סוכר לבן, 2 כפיות שטוחות מלח גס, כף מיץ לימון טרי ו-3-4 כפות שטוחות של פסטו טרי.
מערבבים ומרתיחים לרתיחה עדינה.
מוסיפים אל הרוטב הרותח את הדגים ומכסים ברוטב את הדגים עם כף.
מכסים ומבשלים ברתיחה קלה ל-10-12 דקות.
 מנערים קלות את סיר הדגים.
מגישים חם בעיטור צרור עלי בזיליקום טריים.

מוצרי דגת הארץ כשרים בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר